Pravo iz Teksasa!

TEKSAS ''STIGAO'' U BEOGRAD: Profesionalac za burgere i majstor roštilja otkriva TAJNE svog zanata - dođite na Kališ!

Autor Teodora Boškovski

Profesionalac u roštilju i majstor burgera otkriće tajne svog zanata danas na Beogradskom burger festivalu.

Izvor: Stefan_Stojanovic/MONDO/Stefan Stojanovic

Učenja nikad dosta. Za neke je bauk, ali učenje novih stvari je zapravo uvek zanimljivo, pogotovo ako je važno i korisno za vaš posao ili karijeru. Između ostalog, nikad se ne zna kada će vam naučene stvari koristiti u životu.

Upravo je ovog četvrtka na Kališu idealno vreme za zanimljivo predavanje i učenje nečeg novog. U okviru Beogradskog burger festivala svi ljubitelji kulinarstva, hedonisti, domaćice i ostali znatiželjni posetioci moći će da slušaju predavanje o tome kako da naprave savršen burger.

Izvor: Promo

Profesionalac u roštilju i pravljenju burgera, Klint Mejer iz Teksasa, podeliće sa vama tajne svog zanata. Ukoliko ste mladi kuvari ili kuvarice, na početku karijere ili planirate da pokrenete sopstveni biznis, ovo je pravi momenat da upijete znanje od Mejera. Nakon predavanja moći ćete da postavite pitanja o svemu što vas zanima i da otkrijete tajne savršeno napravljenog burgera.

Zato dođite sa kolegama, prijateljima ili porodicom i opustite se nakon posla i dnevnih obaveza. Pored toga što ćete da naučite nešto novo, od 20h uživaćete uz soul zvuke i u sjajnoj energiji.

Na štandovima možete da probate najrazličitije burgere i da se osvežite pićima, a da vam sve sve bude potaman omogućili su vam sponzori festivala: Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 minuta, Mars i Glovo.

Šta vas sve čeka na drugom po redu Beogradskom burger festivalu u organizaciji Monda i Beofesta, uz podršku Grada Beograda, Beokoma i Ambasade SAD, pogledajte OVDE.

(MONDO)