Stil

UZ NOVI ELLE BROJ DOBIJATE VAUČER OD -10% NA KUPOVINU U FASHION&FRIENDS RADNJAMA:Ne propustite specijalno junsko izdanje

Izvor Promo

Novi ELLE broj je u prodaji!

Izvor: Promo

Pripremili smo vam sadržaj koji će biti inspiracija za leto i sezonu koja dolazi. Idejno, kreativno i modno. Od priča sa uspešnim ženama, feminističkim borbama, modnim i beauty editorijalima i naslovne strane sa našom glumicom Anđelom Jovanović i Skechers Srbija brendom.

Pored toga, uz svaki broj magazina Elle očekuje vas i specijalan dodatak - magazin Forever Friends uz koji dobijate i kupon od 10% popusta na celokupni Fashion&Friends asortiman! Kupon važi samo do 15. juna, zato požurite!

Takođe, čitaćete i intervju sa Milom Litvinjenko, vlasnicom i direktorkom kompanije Aura. Iako je završila francuski jezik, život ju je usmerio na drugu stranu. Zato danas važi za jednu od smelijih dama u biznisu koja se u svetu karijere vodi isključivo kvalitetom.

U projektu Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti nagrađeno je šest ženskih organizacija koje se bore za slobodu i jačinu ženskog glasa. Zato vam u junskom ELLE broju predstavljamo žene koje se zalažu za prevazilaženje rodnih stereotipa, promovisanje aktivne uloge žena u svim aspektima i stvaranje društva u kome će rodna ravnopravnost postati naša svakodnevica.


Poslednjih godina glumica Maja Šuša veoma je aktivna na mnogim poljima. Nedavno smo je gledali u filmu “Posle zime” Ivana Bakrača, koji je srpsku premijeru doživeo na jubilarnom 50. FESTU, ali i u brojnim drugim pozorišnim, filmskim i televizijskim ostvarenjima. Pored toga, Maja je i organizatorka Bašta Festa u Bajinoj Bašti, koji je uspeo da skrene pažnju šire javnosti na čari kratkometražnog filma. O svemu tome razgovarali smo sa njom u novom broju.

Novi broj pronaći ćete na svim kioscima širom Srbije.

Tagovi