BFF

OTKRILI SMO GDE SU NAJBOLJI BURGERI U GRADU - NA KALIŠU! Najgotivnija zabava uz pikado, sjajnu muziku i savršenu klopu

Autor Maja Gašić

Takmičenje u pikadu, edukativna radionica za najmlađe, najgotivnija muzika i najbolji izbor burgera u gradu - sve to vas očekuje danas na Beogradskom burger festivalu!

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Devetog dana na Beogradskom burger festivalu očekuju vas Frikom radionica za najmlađe, fenomenalna sportska takmičenja i još bolje nagrade. Dođite i ludo se provedite!

Ako ste dobri u pikadu, odmerite snage sa najbojia na takmičenju u ovom sportu koji je sve popularniji u Srbiji ako je se održava na Beogradskom burger festivalu. Pozovote prijatelje i rodbinu i  zabavite se uz sjajnu klopu i piće, ali i muziku!

U večernjim časovima saznajte ko je poneo titulu najboljeg burgera u gradu, a biće i nagrada!

Od 19.30 zabavite se uz elektronsku muziku koju za sve posetioce Beogradskog burger festivala pušta Nadežda Dimitrijević.

Na štandovima možete da probate najrazličitije burgere i da se osvežite pićima, a da vam sve sve bude potaman omogućili su vam sponzori festivala: Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 minuta, Mars i Glovo.

Šta vas sve čeka na drugom po redu Beogradskom burger festivalu u organizaciji Monda i Beofesta, uz podršku Grada Beograda, Beokoma i Ambasade SAD, pogledajte OVDE.

MONDO