Prelepe!

SANJA VUČIĆ U NAJMODERNIJIM PAPUČAMA ZA LETO 2022: Sevnule gole noge u mini haljini, a kad se okrenula - TOP MODEL!

Autor Maja Gašić

Jedina crnka među "Uragankama", Sanja Vučić, pojavila se na jednom događaju u srpskoj prestonici u najmodernijim papučama!

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, članice grupe "Hurricane", poslednjih nedelja su u centru pažnje domaćih medija zbog navoda da se rastaju. Devojke koje su Srbiju prošle godine predstavljale na Eurosongu su progovorile o razlozima za ovakvu odluku, a ljubitelje popularnih "Uraganki" rastužila je vest da će moći uživo da ih gledaju još samo ovo leto...

Ove devojke imaju armije pratilaca na društvenim mrežama, svako njihovo pojavljivanje u javnosti se budno prati, a sve što obuku istog momenta postaje trend među tinejdžerkama u Srbiji.

Jedina brineta među "Uragankama", Kruševljanka Sanja Vučić nastupila na jednom događaju u srpskoj prestonici u savršeno mladalačkoj i trendi kombinaciji. Kratku haljinu sa prorezima na struku, model koji je apsolutni "must have" ovog leta, i cvetni dezen, takođe apsolutno popularan ove godine, savršeno je uklopila uz papuče koje su trend br. 1 u 2022.

Pogledajte kako je Sanja izgledala na ovom događaju...

Jarkožute papuče s izuzetno visokom platformom i punom petom, model koji je bio popularan devedesetih godina prošlog vela, doživeo je veliko povratak na modnu scenu ove godine. Glomazne, žute papuče ne samo da su koloritno "razbile" celu kombinaciju, već i budući da dodaju jedno 15-ak centimetra viine, i vizueleno izdužuju figuru.

Modni stilisti su ovaj model obuće, a koji nosi naziv "Bratz papuče" jer asociraju na stil poznatih Bratz lutki, proglasile najvažnijim trendom za leto 2022.

MONDO