Fijasko?

BRITNI TREĆI PUT REKLA "DA" U SPECIJALNOJ VERSAČE VENČANICI: Jedan detalj sve zapanjio – To samo BABE NOSE!

Autor Maja Gašić

Britni Spirs se udala u Versače venčanici, ali čini se da se nikome ne dopada

Izvor: Instagram/ britneyspears

Kontroverzna pop zvezda Britni Spirs (41) udala se za 11 godina mlađeg, dugogodišnjeg partnera Sema Asgarija, a prve slike sa intimne ceremonije kojoj su prisustvovale Madona, Selena Gomez, Paris Hilton i Donatela Versače osvanule su sinoć na društvenim mrežama.

Izvor: Profimedia

Ovo je treće venčanje pevačice koja je prethodno rekla "da" Džejsonu Aleksanderu i Kevinu federlajnu, a ovog puta je odabrala haljinu koju je za nju specijalno napravila modna kuća Versače. Britni se oslučila za klasičan model koji prati liniju tela, sa dubokim dekolteom, visokim šlicem i 4,5 metara dugim "starinskim" velom. Još jedan detalj je bio poptuno neočekuvan, a to su kratke, prozirne rukavice. 

Od nakita je nosila "čoker" ogrlicu od bisera, a kosu je blago uvila i pustila da pada niz ramena. Za izradu venčanice je bilo potrebno 700 sati, a sve je ručno rađeno u ateljeu Versače. Veo od svilenog tila, naglašen paspulom od svilenog satena, i odgovarajuće satenske cipele na visoku potpeticu, upotpunili su klasično-romantičarski stajling pevačice.

I mladoženja je nosio smoking koji takođe potpisuje modna kuća Versače. 

Pogledajte kako su Britni i Sem izgledali na venčanju....

Ipak, čini se da se venačnica nije posebno dopala korisnicima društvenih mreža koji su komentarisali da izgleda "staromodno i obično"... A posebno im se nisu dopale rukavice:

"To samo babe nose!", komentarisali su na mrežama.

Svadbi kojoj je prisustvovalo oko stotinak zvanica prethodio je incident, kada je njen bivši muž upao na imanje sa kamerom i snimao mesto na kojem će se pevačica udati za Sema.

Inače, Britni i Sem su se upoznali 2016. godine na snimanju jednog spota, a fitnes trener je sve vreme bio uz pevačicu i podržavao je u borbi sa ocem koji je bio njen staratelj do novembra prošle godine, kada je starateljstvo nad pevačicom trajno ukinuto.

Pogledajte galeriju fotografija mladenaca pre venčanja...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

MONDO