Ukradite foru

ZA SEKUND ĆETE IZGLEDATI MRŠAVIJE I ZGODNIJE: Influenserka otkrila pozu za fotkanje koju koriste sve poznate cice! VIDEO

Autor Nataša Petrović

Manekenka i influenserka pokazala pozu koja pomaže da izgledate mršavije i atraktivnije!

Izvor: TikTok/Screenshot/kenzlawren

Fotografisanje i objavljivanje fotografija na društvenim mrežama svakodnevica su mnogih od nas. Ali, ako se i vama dešava da se pitate kako druge devojke izgledaju tako dobro na slikama i u čemu vi grešite, poslušajte reči manekenke i influenserke, koja je "profi" u poziranju!

Kenz Loren u jednom videu na TikToku otkrila je poze koje će vam pomoći da na fotkama izgledate sjajno, i zaista, ove poze prave veliku razliku, što se i vidi iz njenog videa. 

Ona je pokazala kako da "lažirate" figuru peščanog sata kada se fotografišete, a caka je samo u pozi.

"Naučeni smo da, kada poziramo iz profila, uvučemo stomak i blago izvijemo leđa. Ovaj metod baš i ne radi kada se fotografišete spreda", rekla je ona, pa objasnila najbolju pozu.

"Umesto toga, počnite tako što ćete da stegnete stomačne mišiće, a kukove da blago izbacite napred".

Manekenka zatim pokazuje da njeno telo iz profila pomalo podseća na latinično slovo C i, iako sa strane to izgleda smešno, fotografisano spreda izgleda dosta dobro.

Kenz kaže da se ovom pozom postiže vizelno tanji struk i stvara privid figure peščanog sata, a mnoge devojke su joj zahvalile za ovaj trik.

"Zaista cenim što si pokazala kako se pozira, umesto da samo kažeš ’ma to je samo do poze’ i gotovo", "Ovaj metod je ludilo!", "Hvala ti, definitivno ću ovo koristiti", pisale su joj.

(MONDO)