Teško je to...

UKRAJINSKA LEPOTICA U PROBLEMU ZBOG MUŠKARACA: "Svi" bi da je žene, ona besna zbog ponuda - SRAM IH BILO!

Autor Tamara Veličković

Ukrajinka kaže da je dobila preko hiljadu ponuda za brak, ali je razočarana onim što nude muškarci.

Izvor: Instagram/Screenshot/louisakhovanski

Ukrajinka Luisa Kovanski, koja je veliku popularnost stekla zahvaljujući ogromnim grudima, kaže da je besna zbog ponuda koje dobija od jačeg pola.

Prema njenim rečima, muškarci hoće da je žene, ali ona se razočara kada čuje šta joj nude. Njihove izjave su "sramotne", pa samim tim nije zainteresovana za brak. Verovali ili ne, Ukrajinka je za godinu dana dobila preko hiljadu opcija za udaju. Slatko.

"Već sam primila više od hiljadu zahteva za brak. Znam da je to većim delom zbog želje da me izbave iz Ukrajine, ali još ne želim da se udam", rekla je Luisa, koja inače radi kao programer.

"Muškarci su mi nudili po 200 kamila, samo da se udam za njih. Nude mi zlato, bogatstvo, pa čak i doživotno pranje stopala svaki dan. Neki kažu da treba da budem srećna, a ja mislim da su to sramne ponude", otkrila je ona.

Pored svog posla, Luisa takođe zarađuje na OnlyFans-u, prodajući se*si fotke i snimke svojim obožavateljima. Međutim, uprkos tome što je velikim grudima privukla pretplatnike, Luisa kaže da je u maju imala velike probleme zbog njih.

Kaže da planira da ih smanji jer stalno ima bolove i sprečavaju je da obavlja kardio treninge.

(MONDO)