Stil

HAOS ZBOG PORTRETA PRINCA VILIJAMA I KEJT! Javnost ZGROŽENA - "Ko je ova nadurena žena i šta joj je s telom"? (FOTO)

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Pogledajte portret princa Vilijama i Kejt i saznajte zašto su ljudi zgroženi!

Izvor: YouTube/The Telegraph

Princ Vilijam i vojvotkinja Kejt dobili su prvi zvanični portret, i Britanija je užasnuta! Princ Vilijam i Kejt Midlton izgledaju "neugledno i nadureno", iako su inače poznati kao pristupačni, vedri i pozitivni ljudi. Ugledni kritičar umetnosti A. N. Vilson je raspalio po portretu i umetniku koji ga je naslikao.

Pogledajte fotografije portreta!

"Vojvotkinja od Kembridža je puna životne snage, a ova slika je mrtva. Svedena je na čudnu, dosadnu lutku, koja deluje uvređeno i skoro neprepoznatljivo. A u svetlucavoj haljini njeno telo ima čudan oblik. Umetnik je uspeo da oboje pretvori u dve beživotne figure", navodi on.

"Kejt je zaslužila bolje, a ne da bude dosadna, neugledna i nadurena verzija same sebe. Naredna generacija naše kraljevske porodice je mlada i lepa, i treba da je kao takvu i ovekovečimo. Ne da bismo bili tašti, već da bismo poručili svetu zbog čega verujemo u njih kao pravo rešenje za produžetak ustavne monarhije", navodi on.

Pogledajte kako je izgledao trenutak kada su Vilijamu i Kejt pokazali portret u galeriji - vojvotkinja se smejala naglas!

Portret princa Vilijama i Kejt Midlton
Izvor: YouTube/The Telegraph

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)