Slažete li se?

PITALI SRBE KOJE MALE STVARI SU LUKSUZ: Stigla lavina komentara, ovakve niko nije očekivao - KESE ZA ĐUBRE?!

Autor Tamara Veličković

Srbi odgovarali na pitanje koje mali stvari smatraju luksuzom, a odgovori su se samo nizali.

Izvor: Shutterstock/Reddit/screenshot

I ovoga puta povela se zanimljiva "polemika" na temu jednog interesantnog pitanja. Jedan korisnik je na Reditu postavio sledeće pitanje: "Koje mali stvari povezujete sa luksuzom?".

Nije prošlo mnogo vremena da objava dobije stotine komentara, a neki odgovori i stotine lajkova. U nastavku saznajte šta su Srbi odgovarali, a mi vas pitamo da li se slažete sa njima?

"Kad sam bila mlađa, a bogami i sad, smatrala sam da posebne kese za đubre kupuju samo bogati ljudi. Isto tako sam mislila da su ljudi, koji zapravo pale sveće, a ne čuvaju ih za ukras, rasipnici", napisala je jedna korisnica Redita, sa kojom su se mnogi složili.

Usledilo je još odgovora poput "Kinder jaje definitivno", "Maramice u kutiji, one iz filmova koje devojke koriste kada plaču u krevetu", "Uvek sam mislila da su bogati ovi što imaju kod kuće kolu ili fantu za piti, a nije im rođendan"...

Izvor: Reddit/screenshot

Mnogi su se složili u tome da su mislili da je neko bogat kada kupuje obrok, a ne nosi sendvič od kuće.

"Takođe kad neko ode na bazen ceo dan i ne nosi sendvič od kuće nego kupi pljeskavicu".

"Taksi mi je bio misaona imenica kad sam bila dete, tako da se i sada kada ga u retkim prilikama koristim osećam vrlo dekadentno".

"Aparat za kafu."

"Komšija, Bog da mu dušu prosti, bio biznismen (kontroverzni), benzinske pumpe, kafići, skupa luksuzna i retka, bar za Srbiju ranih 2000ih, kola. Ruku na srce, bio je okej lik, dobar komšija i kako sam mogao da zaključim trudio se da bude dobar otac. Njegov sin je retko kada izlazio napolje da se druži sa dečurlijom ali kad bi izašao to je bila ekstravaganca, mi bi žicali po kuci po 5-10din za jednu petardu on bi otišao do Leke Vijetnamca i kupio 3 kutije (ne sećam se koliko je bilo u kutiji, možda 50?), klinci po komšuluku kupe na trafici jednu kesicu onih sličica fudbalera, on kupi sve što imaju, moja keva šnajder i zove je njegova žena na kafu i tortu da popričaju i izmere neke suknje, kaže joj da povede i mene, u kući playstation i ogroman (za to vreme) CRT televizor, kaže meni sedi i igraj se, ni ona ni ja nemamo pojma (imao sam 6god) kako se ukljucuje PS, a ona vadi mobilni! Da zove sina da mi objasni. Kakve bahanalije, a mi ono tek izašli iz 99, bombardovanja i sankcija. Mozda nije baš u skladu sa temom threada, ali eto ovako neke stvari su luksuz za običnu raju, nebitno kakva je socio-ekonomska situacija u državi, najnovija tehnologija i mogućnost da pružiš svom potomstvu sve ono što poželi."

"Pistaće su uvek kupovali bogati ljudi".

"Kad pojedeš bombonjeru koju si dobio, a ne čuvaš za poklon".

"Kupovina mleka u tetrapaku, a ne onog što se kuva", "Šunka za bogate, parizer za nas", "Neradna subota i nedelja", "Osveživač vazduha", glasili su odgovori...

Šta vi smatrate luksuznim malim stvarima?

(MONDO)