NAJNOVIJA TRANSFORMACIJA JELENE ĐOKOVIĆ O KOJOJ SVI PRIČAJU: Skupe haljine zamenila trendi komadom, potpuno je DRUGAČIJA

Pogledajte kako je Jelena Đoković menjala stil tokom godina.

Profimedia/PacificCoastNews

Dok se svetski mediji bave Novakovom igrom i pobedama na najpopularnijem teniskom turniru na svetu - Vimbldonu, modni stručnjaci ne propuštaju priliku da prokomentarišu stilska izdanja njegove supruge Jelene Đoković

Prateći Jelenu deceniju i više unazad, ono što su svi primetili jeste da je ova prirodna lepotica poprilično promenila stil. Na početku Novakove karijere se u javnosti pojavljivala nešto više doterana, uvek ukusno i svedeno stilizovana, sa vrlo diskretnom šminkom. Vremenom, a očigledno je veliku ulogu u svemu tome odigralo i to što je u međuvremenu postala majka Stefana (7) i Tare (4), Jelena je malo po malo odustajala od elegantnih kombinacija, sve više se okrećući udobnim i često sportskim odevnim kombinacijama.

Pogledajte neke od Jeleninih izdanja...

U javnosti se pojavljivala često noseći samo farmerice i majice (najčešće sa snažnim porukama), jednostavne sportske haljine, ravne cipele ili sandale... Kosu je najčešće vezivala u rep ili pletenicu.

Pogledajte promene Jeleninog stila tokom godina...

Promena u odnosu na tu fazu jeste najnovija koju je prezentovala na Vimbldonu. Jelena se na ovom takmičenju pojavila u boho stilu kakav do sada nismo imali prilike na njoj da vidimo. Uz satensko-svilenu bluzu boje šampanjca obukla je popularni kimono sa resama, trendi komad koji vlada modnom scenom poslednje dve, tri godine.

Primećena je i njena opuštena frizura izrađena u "kućnoj radinosti", i po starom receptu uvijanja uz pomoć platnenih krpica. 

Pogledajte najnovije, boho izdanje Jelene Đoković!

Mišljenja modnih stručnjaka su podeljena oko ovog njenog prelaska na boho stil, mnogi joj i dalje zameraju da je previše ležerna i da joj malo šminke ne bi škodilo.

Šta vi mislite?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

MONDO