Stil

SRPKINJA U NAJMANJOJ I NAJDRAMATIČNIJOJ HALJINI: Tamara blista, ali jedno svima BODE OČI – vidite li o čemu je reč?

Autor Maja Gašić

Tamara Kalinić se u mini haljini pojavila na Nedelji mode u Parizu, a celokupni stajling je izgledao neverovatno romantično.

Izvor: Profimedia

Jedna od najpoznatijih modnih blogerki u svetu, Srpkinja Tamara Kalinić, pojavila se na reviji italijanskog dizajnera Đambatiste Valija juče je na Nedelji mode u Parizu, a njena minijaturna hajina je bila glavna tema u modnom svetu. 

Atraktivna Srpkinja na jednom od najvažnijih modnih događaja godine nosila je mini svetloplavu haljinu sa "dramatičnim" aplikacijama od tila, a koju potpisuje baš ovaj kreator. Upravo ti raskošni volani učinili su ovu jednostavnu kreaciju na jedno rame neverovatno romantičnom i efektnom. 

Pogledajte kako je Tamara izgledala na ovom događaju!

Stajling je upotpunila pomalo diskutabilnim odabirom obuće - crnim polusandalama sa zanimljivim detaljima i minijaturnom klač torbicom iste boje. Po mišljenju mnogih, a prvenstveno njenih pratilaca na društvenim mrežama, bolji odabir bi bile otvorenije sandale sa diskretnim kaišem preko prstiju i u nekoj jarkoj boji.

Od nakita odlučila se za diskretan, zlatni lančić, srebrni ručni sat, kao i šik naočare za sunce sa crnim okvirima. Kosu je pokuila u ležerni, niski rep. 

Pogledajte i još jedno hit izdanje ove svetski priznate modne blogerke koje je izazvalo dosta pažnje u javnosti...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

MONDO