Stil

TOLIKO PARA, A OVAKAV IZBOR SI NAPRAVILA! Pljušte uvrede za novu ženu Mustafe Sandala, problem je "NAJRUŽNIJA VENČANICA"

Autor Tamara Veličković

Melis Sutšurup, nova žena Mustafe Sandala, pohvalila se venčanicom koju su mnogi opisali kao "najružniju ikada".

Izvor: Instagram/melissandal_/Screenshot

Turski pevač Mustafa Sandal, bivši muž Emine Jahović, pre nešto više od mesec dana oženio se izabranicom Melis Sutšurup. Mlada je na venčanju promenila nekoliko venčanica, a na Instagramu je podelila fotografije istih.

Malo je reći da je njen izbor privukao mnogo pažnje. Novopečeni bračni par organizovao je nekoliko glamuroznih proslava kojima su obeležili svoj odlazak pred oltar, a mlada se našla na udaru negativnih komentara.

Melis, koja je inače od Mustafe mlađa 19 godina, nosila je na venčanju belo odelo, satensku haljinu, a jedna venčanica se nikako nije dopala korisnicima mreža. U pitanju je kratka korset haljina sa resama, koja, prema mišljenju mnogih, više podseća na plesni kostim, nego na venčanicu.

I dok su jedni smatrali da je Melis napravila smeo i hrabar izbor, kao i da joj ova haljina odlično pristaje, s druge strane ređali su se i negativni komentari.

Izvor: Instagram/melissandal_/Screenshot

"Ovo je neverovatno kič", "Najružnija venčanica ikada", "Toliko para, a ovakav izbor si napravila", "Zaboleo me je mozak od tvoje venčanice", "Ružno da ružnije ne može biti", bile su samo neke od negativnih reakcija.

Osim toga, mnogi su napisali da Emina Jahović nikada ne bi napravila ovakav izbor, a Melis se ovim povodom nije oglasila.

Izvor: Instagram/melissandal_/Screenshot

Šta vi mislite?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)