Stil

KEJT MIDLTON GLEDA NOVAKOV MEČ, JEDNO JE SRBIMA PRIVUKLO PAŽNJU: Tajni znak na haljini je odao, navija za Đokovića? FOTO

Autor Nataša Petrović

Kraljevska porodica prati uživo finalni meč Vimbldona, pogledajte šta je obukla vojvotkinja Kejt!

Izvor: Profimedia

Cela Srbija danas će pratiti prenos finalnog meča Vimbldona, u kojem će Novak Đoković igrati protiv Nika Kirjosa. Ovaj meč uživo prati i kraljevska porodica – princ Vilijam i Kejt Midlton sa sobom su poveli i princa Džordža, a vojvotkinjina haljina je opet privukla pažnju.

Nakon što je žensko finale ispratila u prelepoj žutoj haljini koju je dizajnirala Roksanda Ilinčić, sada se pojavila u pomalo "vintidž" kombinaciji koja joj prelepo pristaje.

Teget haljina koja seže do sredine listova sečena je u struku i na istom mestu ukrašena karnerom, tako da na prvi pogled izgleda kao da vojvotkinja nosi suknju i bluzu. Gornji deo haljine je posebno interesantan – puf rukavi daju vintidž pečat, a eleganciji doprinosi biserna dugmad.

Kejt Midlton je uz ovu haljinu kombinovala bele cipele sa visokom štiklom, čiji su jedini ukras tanki kaišić i teget vrhovi cipela.

Vojvotkinja od Kembridža mislila je i na detalje, pa je tako izgled upotpunila dijamantskim minđušama i ogrlicom, koji u sredini imaju teget kamenčić.

Ali, ono što je mnogima privuklo pažnju je da je ona i na meču Novaka Đokovića protiv Janika Sinera, u kojem je Srbin pobedio, nosila haljinu sa tufnama. Mnogi smatraju da je i današnji odabir haljine - opet sa tufnama - "tajni znak" da navija za Đokovića, ali nam ostaje samo da nagađamo pošto ni Novak, a ni Nik Kirjos nisu baš omiljeni među britanskom publikom. 

(MONDO)