Srbija vodi u stilu!

SRBIJA VODI NA VIMBLDONU, JELENA ODUVALA KIRJOSOVU DEVOJKU: Haljiina za finale i godišnjicu braka je ČISTA FANTAZIJA

Autor Maja Gašić

Pogledajte kako izgledaju Jelena Đoković i devojka Nika Kirjosa u finalu Vimbldona i čija stilska kombinacija je bolja.

Izvor: Profimedia/Zabulon Laurent/ABACA/Profimedia

Gori Vimbldon, Srbin Novak Đoković i Australijanac Nik Kirjos upravo igraju neverovatan meč, a finalu ovog prestižnog teniskog turnira prisustvuju brojne holivudske zvezde, poznate ličnosti, kao i predstavnici britanske monarhije. 

Pažnju svetskih medija privukla je, kao i uvek, Kejt Midlton koja se na meču pojavila u teget kompletu na tufne, a koji je po mišljenju nekih zapravo nosio skrivenu poruku.

Danas je poseban datum za Noleta i njegovu suprugu Jelenu, pre tačno osam godina su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav, pa bi utoliko njegov trijumf na najpopularnijem grend slemu, ukoliko uspe da pokori upornog Australijanca, imao daleko dublje značenje.

Ljutu borbu ova dva rivala iz lože naravno prati Jelena Đoković, a njena stilska kombinacija za finale je nešto možda najslađe što smo do sada imali prilike da vidimo. Ova 36-godišnja mama Stefana i Tare bodrila je "svog momka" u čarobnoj roze haljini sa dramatičnim puf rukavima.

Ono što se na slikama nije moglo videti, a jeste uživo (ukoliko gledate meč) jeste da je hajina mini, da ima proreze u predelu struka koji su trenutno trend broj jedan. Kao i prethodnih dana, Jelena i se ovog puta odlučila za "mokre talase", za koje su mnogi ocenili da su proizvod uvijanja kose "krpicama", a povremeno je glavu štitila belim šeširom koji se više nego savršeno uklapao u celokupni stajling.

Pogledajte u galeriji izdanje, koje je po nekim modnim znalcima, najšarmantniji stajling na ovogodišnjem Vimbldonu.

Pažnju stručnjaka iz sveta mode privukla je i devojka Nika Kirjosa, Kostin Hace, koja se pojavila u šampanj belom overolu, ali njen stajling nije dobio pohvale, za razliku od Jeleninog. Na mrežama su ih već uporedili, a sve čestitke su išle na račun Noletove supruge.

Pogledajte u galeriji kako izgleda Kirjosova devojka u finalu Vimbldona, ali i neke njene fotke sa mreža.

Šta vi kažete, koji stajling se vama više dopada?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

MONDO