Stil

KOLIKO KOŠTA HALJINA JELENE ĐOKOVIĆ SA VIMBLDONA: Oduševila je ceo svet golim nogama, a svi komentarišu detalj POZADI!

Autor Tamara Veličković

Roze haljina Jelene Đoković ukrala je sve poglede na Vimbldonu, a u nastavku saznajte koliko košta.

Izvor: Profimedia/AELTC

Novak Đoković osvojio je Vimbldon i to istog dana kada se pre osam godina venčao sa suprugom Jelenom. Ceo svet je video kada je najbolji teniser sveta po završetku meča otišao do svog tima i jedna od prvih stvari koju je uradio, bio je poljubac za Jelenu.

Ipak, veliku pažnju privukla je haljina Jelene Đoković, koju je nosila na finalu. Na mrežama su mnogi komentarisali njen stajling, i dok su jedni pisali da ništa lepše do sada nije obukla, drugima je izgledala "smešno".

Da li je ova haljina lep izbor ili kombinacija koja je "propala" zbog mašne, otvorenih leđa i puf rukava, presudite sami.

Jelena je nosila ružičastu haljinu mini kroja brenda "Cecilie Bahnsen", na kojoj se ističu puf-rukavi, dok se na leđima vezuje i nosi velika mašna. U pitanju je kreacija Sesilije Tormark, danske dizajnerke koja se oduvek zalaže za minimalistički skandinavski stil.

 Ova haljina košta 821 evro, što je skoro pa 100.000 dinara, a sašivena je od poliestera.

Izvor: Farfetch.com/Screenshot

Jelena je romantičnu haljinu uparila sa belim sandalama modne kuće "Bottega Veneta", kao i torbicu luksuznog brenda "Chanel".

Ipak, ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, mišljenja su i te kako podeljena. Mnogi kažu da je ova haljina savršen izbor za proslavu suprugove pobede, dok drugi smatraju da joj ipak ne stoji. Šta vi mislite?

Izvor: Farfetch.com/Screenshot

Pogledajte i neka najupečatljivija izdanja Novakove supruge...

(MONDO)