FOTO

OBJAVILA FOTKE ZA ŽENE, ALI GLEDAJU IH I MUŠKARCI: Isprobala je bikinije za velike grudi i zainteresovala momke za modu!

Autor Nataša Petrović

Devojka dala preporuke ženama koji kupaći kostimi najbolje pristaju velikim grudima - ali u njenim fotkama uživaju i muškarci!

Izvor: TikTok/Screenshot/kattttttzingoneeee

Ponekad je zaista prava muka pronaći odgovarajući kupaći kostim, a dame koje imaju velike grudi su u posebnom problemu. Dok im mnoge žene zavide na bujnom poprsju, ove dame muku muče da pronađu gornji deo kupaćeg kostima koji će im pristajati.

Ketrin Zingon je devojka koja ovaj problem savršeno razume jer i sama ima velike grudi, zbog čega je na TikToku odlučila da pomogne drugim prsatim ženama. Ona je objavila snimke u kojima je isprobala i preporučila nekoliko bikinija koji koštaju manje od 20 dolara.

Nimalo iznenađujuće, ovi njeni snimci su privukli i muškarce, verovatno ne zato što ih zanima moda...

Prvi bikini koji je Ketrin isprobala je Shine triangle bikini, odnosno metalik plavi bikini sa trouglastim korpama. Ova devojka kaže da uglavnom bira ovakav oblik kupaćih kostima jer joj bolje podižu grudi.

Sledeći koji je probala je "Holister" bikini, takođe sa trouglastim korpama i pertlicama koje se ukrštaju ispod grudi. Ona naglašava da je ovakav kupaći više za fotkanje nego za sunčanje jer će ove pertlice ostaviti i linije od sunčanja.

Ketrin ističe da zbog pojedinih kupaćih kostima koje nosi na plažu ima bolove u vratu, a objavila je i nekoliko predloga za jednodelne kostime koji su takođe pogodni za žene s velikim grudima.

(MONDO)