Hit!

OTIŠLI SMO NA SVADBU I DOŽIVELI ŠOK KAD SMO VIDLEI MLADENCE: Nismo znali šta da radimo, pa smo priznali istinu! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Par je uživao na svadbi, ali je usledio veliki šok kada su mladenci ušli u salu!

Izvor: TikTok/Screenshot/lafamiliadenaty

Jedan simpatičan par iz Meksika se svojom nepažnjom našao u veoma nezgodnoj situaciji! Oni su došli na svadbu na koju su pozvani, uživali su u aperitivima, ali im je bilo sumnjivo što nikoga od drugih gostiju ne poznaju. Pravi šok je usledio tek kada su ušli mladenci, a oni shvatili da su na pogrešnom venčanju!

Situacija je bila još nezgodnija jer je ovaj par sedeo za stolom koji je bio daleko od ulaza, pa rešenje nije bilo da ustanu i odu jer bi morali da prođu kroz celu salu.

"Nismo znali šta da radimo. Bili smo za udaljenim stolom i nismo u tom trenutku mogli da ustanemo i odemo", kaže u videu na TikToku korisnica Nati, koja zatim dodaje da je gostima pored priznala da je došlo do zabune.

Inače, Nati i njen suprug su došli na pravo mesto i u vreme koje je pisalo na pozivnici, ali dan ranije nego što je trebalo i tako su se našli na potpuno drugoj svadbi!

Ova priča ima i veoma simpatičan kraj jer su se ovi nepozvani gosti zapravo toliko svideli svima okolo, da su ostali do kraja veselja i uživali, a stekli su i nekoliko novih prijatelja.

(MONDO)