VIDEO

JELENA IZGLEDA BRUTALNO 4 MESECA POSLE POROĐAJA, A NIJE DRŽALA DIJETE: Jedna besplatna stvar joj je u tome pomogla!

Autor Nataša Petrović

Žena koja je samo četiri meseca posle porođaja uspela da dovede liniju do savršenstva otkriva šta joj je u tome pomoglo!

Izvor: TikTok/Screenshot/yelenaa.x

Nije lako skinuti kilažu posle porođaja, a mnoge novopečene mame osećaju pritisak da što pre vrate staru liniju. Činjenica je da je svaka žena drugačija i svako telo je različito, pa tako od mnogo faktora zavisi koliko će brzo ići mršavljenje posle porođaja.

Jedna tiktokerka po imenu Jelena je uspela da za samo četiri meseca posle porođaja dovede liniju do savršenstva, i to bez dijete, pa je odlučila da svoju priču podeli sa ostalima.

Jelena je u videu koji je objavila pokazala kako je izgledala u devetom mesecu trudnoće i kako izgleda četiri meseca nakon porođaja, a onda je otkrila tajnu.

"Ne potcenjujte brze šetnje sa bebom. Ja sam skinula višak kilograma četiri meseca posle porođaja šetajući dnevno između 1,6 i 3,2 kilometra. Radila sam to tokom cele trudnoće i počela sam opet dve nedelje posle porođaja", poručila je ona.

Mnoge mame su joj poručile da izgleda fenomenalno, ali i prebacile da svojom pričom nikome nije pomogla.

"Nije trebalo ovo da vidim, upravo sam izgubila samopoštovanje", "Ljudi, svačije telo je drugačije – molim vas, dajte sebi vremena, ide vam sjajno, bez obzira na to koliko imate kilograma", neki su od komentara.

Osim toga, javile su se i mnoge mame koje su potvrdile da su šetnje i njima pomogle da skinu višak kilograma.

"Počela sam da šetam čim mi je zarasla rana od carskog reza. Smršala sam 23 kilograma za nekoliko meseci!", samo je jedan među takvim komentarima.

(MONDO)