Odvratno!

HIRURG OBJAVIO SNIMAK SILIKONA STARIH 22 GODINE I SVE ZGROZIO: Dobro pogledajte šta stavljate u telo – JEZIVO JE!

Autor Teodora Boškovski

Da li ste se pitali kako izgleda silikon iz grudi nakon 20 i više godina? Pogledajte video.

Izvor: Tiktok/@drchiddy

Čini se da estetska hirurgija nikada neće izaći iz mode. Iz godine u godinu se pojavljuju novi trendovi, a kako žene, tako i muškarci izdvajaju velike sume novca kako bi izgledali ''savršeno'' i po društvenim merilima lepote. Zatezanje lica, povećavanje usana, grudi ili zadnjice, kao i ostali poduhvati mogu da izazovu različite nuspojave.

Velika greška ljubitelja estetske hirurgije, ali i onih koji se prvi put odluče da na ovaj način koriguju svoje telo jeste što se dovoljno ne raspitaju o mogućim posledicama.

Ako ste se ikada pitali kako izgleda unutrašnjost jednog implantata nakon više od 20 godina, pogledajte video estetskog hirurga doktora Džerija Čidestera.

Na početku snimka vidi se kako doktor drži u rukama, na prvi pogled, čitav implantant koji je bio u nečijim grudima. Međutim, kada je počeo da ga kida rukama iz njega je izašla "bajata" i ljigava smesa, nalik na gel.

Doktor je rekao kako ga je ugradio 1998. godine i da je došlo vreme za zamenu. Silikon je bio toliko lepljiv, da nije mogao da se odvoji sa lavora.

Komplikacije koje mogu da dođu nakon ugrađivanja silikonskih implantanta su različite, od pucanja, preko stvaranje nabora, bolova, pa čak i infekcija. Zato se preporučuje da se menjanju na svakih 10 godina. A pre nego što se odlučite na ovaj poduhvat, dobro se raspitajte o hirurškoj ordinaciji, koliko su stručni, ali i koje se sve nuspojave javljaju nakon operacije.

(MONDO)