Neverovatno!

ZBOG ODEĆE JOJ ZABRANILI DA UĐE U AVION: Rekli joj da MORA DA SE POKRIJE, iako je napolju "milion" stepeni - nečuveno!

Autor Teodora Boškovski

Da nekome može da zasmeta nečija odeća, dokaz je ova devojka. Izbacili su je sa leta jer se nije ''primereno'' obukla - procenite sami da li je tako!

Izvor: Tiktok/@maybejacy/MONDO/Lana Stošić

Pravila u avionu se razlikuju u zavisnosti od toga koja je avio kompanija u pitanju, ali i država, s obzirom na kulturološke razlike. U okviru Evropske Unije pravila su gotovo svuda ista što se tiče prenosa cigareta, alkohola, zaštićenih sorti biljaka ili određene hrane. Međutim, u islamskim državama postoje jako velike kazne za uvoz alkoholnih pića.

S druge strane, pravila oblačenja čini se da su svima poznata. Ne treba ulaziti potpuno razgolićen u avion iz dva razloga. Prvi je što je sve vreme uključena klimatizacija i biće vam previše hladno, a drugi je što činite da se ostali osećaju nelagodno u vašem prisustvu.

Ipak, jedna devojka po imenu Džejsi se upravo susrela sa ovim problemom. Prilikom ulaska u avion stjuardesa joj nije dozvolila da uđe, jer je njen korset bio previše provokativan.

Džejsi je objavila snimak u kojem je podelila svoje iskustvo na letu ''Sautvest Erlajns'' u SAD. Ona je rekla kako joj je na ulazu u avion rečeno da je ova avio-kompanija ''porodična'' i da bi nekim ljudima njena odeća mogla da zasmeta.

''Da li smo u srednjoj školi? Koga uznemiravaju moja gola ramena? Pritom je napolju 38 stepeni Celzijusa, a moj stomak je potpuno prekriven. I to je nrapravilo pometnju, jer se stjuardesa 'zalepila' za moju odeću, pa su morali da me izbace sa leta'', napisala je ona i nastavila priču.

''Kada sam ulazila u avion prišla mi je jedna gospođa i pipnula me po ramenima. Rekla mi je kako moram da se 'pokrijem', na šta sam joj odgovorila da ne želim. Nakon toga ona mi je dala svoju majicu.''

Džejsi je napokon ušla na let, nakon što je obukla majcu. Međutim, objavila je snimak i bez majice u znak negodovanja, kada je avion poleteo, a ona konačno zauzela svoje mesto.

Ispod njenog snimka usledili su brojni komentari: ''Bili su besni na tebe zbog tvog lepog izgleda'', glasio je jedan od njih.

''Moja mama radi za tu avio-kompaniju i ne daju samo ljudima sa uvredljivim natpisima na majcama da uđu'', glasio je drugi.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)