Video

IMA 4 GODINE I GARDEROBER HOLIVUDSKE ZVEZDE - VREDAN MILIONA! Ne zna se šta je skuplje, od cene PAPUČA se vrti u glavi!

Autor Tamara Veličković

Kajli Džener pokazala je kako izgleda garderober njene ćerke, a ljudi su ostali šokirani kada su videli da ne postoji stvar koja nije brendirana.

Izvor: tiktok/kyliejenner

Na listi najbogatijih žena na planeti koje su novac zaradile same nalaze se Kim Kardašijan i Kajli Džener. Kajli, koja po proceni Forbsa, poseduje 600 miliona dolara, do nedavno je bila prva na listi kao najmlađa milijarderka na svetu.

Sada je tu titulu preuzela Rijana, a Kajli Džener je proglašena u trenutku kada je imala samo 21 godinu. Te, 2019. verovalo se da je nadmašila i Marka Zakerberga, osnivača Fejsbuka.

Samim tim i ne čudi zašto njena četvorogodišnja ćerka Stormi nosi samo brendiranu garderobu, ali mnogi smatraju da je to previše za dete njenog uzrasta. Poznato je da Kajli stalno objavljuje fotke i snimke sa svojom ćerkom, kao i da je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa je tako pokazala i Storminu odeću.

"Moja omiljena mesta u dečjim sobama", napisala je Kajli, a potom pokazala kauč, igračke, sto, ali i obuću i odeću svoje ćerke.

Izvor: tiktok/kyliejenner

Na snimku se jasno vidi da Stormi nosi Gučijeve šarene sandale, čija cena iznosi 370 evra, šarene karirane sandale koje koštaju 580 evra, kao i čupave papuče od 850 evra.

Iznad njih stajale su dve kape i torba. Roza Pradina kapa na stranicama brenda košta 690 dolara, a Fendi vizir prodaje se za 950 dolara!

Kada su ovo primetili, brojni korisnici su napisali da smatraju da je pogrešno navikavati ćerku na takav luksuz.

Izvor: tiktok/kyliejenner

"Ona je dete, zar da nosi papuče od 1.000 evra", "I posle zašto su razmaženi", "Razumemo da imaš para", glasili su neki komentari.

Pogledajte:

(MONDO)