Svi ljuti!

NA INSTAGRAMU BOMBA, A KAD VIDITE PRAVE SLIKE S PLAŽE - ŠOK! Paparaco fotke Kamile Kabeljo sve razbesnele, OVO JE JADNO!

Autor Maja Gašić

Kamila Kabeljo je sređivala slike u bikiniju i sve razbesnela!

Izvor: Instagram/Screenshot/camila_cabello/Profimedia

Tinejdž zvezda, pevačica kubanskog porekla Kamila Kabeljo (25) i nekadašnja članica grupe "Fifth Harmony", ponovo je izazvala buru komentara na društevnim mrežama. Latina koja odbija da se povinuje današnjim imperativima lepote po kojima žene treba da budu savršeno građene, bez grama sala i naznaka celulita, neretko osvane u medijima iz negativnih razloga.

Ono što ovoj putenoj pevačici zameraju jeste što "ne vodi više račina o svom telu". Ovo je ublažena verzija poruka koje joj direktno ili indirektno upućuju. Najčešće je vređaju i nazivaju "bebom od kita", debelom i slično.

Kamila, kao i većina žena iz Latinske Amerike ima pozamašnu zadnjicu, ali za razliku od mnogo starije Džej Lo koja neumorno radi na tome da zadrži čvrsto telo, pop zvezda izgleda ne mari mnogo što joj se "viškovi" i celulit vide. Ili makar se trudi da tako izgleda...

Pre neki dan su je paparaci uslikali na plaži u Majamiju, a kako i obično čim su fotke ugledale svetlost dana krenula je salva uvreda na njen račun... Minijaturni bikini čuvenog brenda "Tropic of C" nije uspeo da skrene pažnju sa njenih nedostataka, a za koje sama tvrdi da joj ne smetaju.

Pogledajte paparaco fotke Kamile Kabeljo sa plaže.

I svi bi joj poverovali na da na svom Instagram profilu nije objavila fotke takođe u kupaćem, ali na kojima izgleda potpuno drugačije.

Seksi poze, zaobljena zadnjica i obline ostavili su sve bez daha na mrežama, ali progovorili su oni koji su videli neobrađene fotke.

"Nemoj da se foliraš i lažeš da si zadovoljna svojim oblinama, što sređuješ slike onda?", zapitali su.

"Ovo je baš jadno! Zar misliš da smo ludi i slepi", uvrede su se nastavile. A bilo je i onih koji su joj prijateljski poručili da bude ponosna na svoje telo, mladost, obline, pa i celulit, kao i da im se mnogo više sviđala kada nije pokušavala da sakrije nedostatke.

MONDO