Video

MISLILA SAM DA MU TREBA POMOĆ DA NAĐE ULICU! Devojka u suzama zbog nepoznatog muškarca - prišao joj fino, a onda ŠOK!

Autor Tamara Veličković

Devojka otkriva da je otišla u šoping, a onda se rasplakala zbog prilaska jednog muškarca.

Izvor: Instagram/hollygibbs_

Devojka po imenu Holi Gibs ispričala je da je otišla u šoping, a na samom izlazu iz butika prišao joj je nepoznati muškarac. Kaže da je bila potresena toliko da se rasplakala, zbog čega je slagala i da ima momka.

Prema njenim rečima, dok je izlazila iz prodavnice, prišao joj je nepoznati muškarac i pitao je da li živi tu. Odgovorila je potvrdno, misleći da treba da mu pomogne oko neke ulice, a onda je ostala zapanjena kada je shvatila epilog.

U snimku koji je objavila na TikTok-u, a koji je dobio više od 29.000 pregleda, Holi je objasnila:

"Obično ne radim ovo, ali zbog onoga što mi se upravo dogodilo, osećam da moram to da objavim ovde. Otišla sam u šoping i razgledala po buticima šta ima. Ništa mi se nije svidelo i odlučila sam da krenem. Dok sam se približavala izlazu iz prodavnice, jedan momak mi je prišao i pitao: 'Izvini, izvini, da li živiš ovde?'", započela je devojka priču i objasnila:

"Ja u svojoj glavi razmišljam da će me sigurno pitati za pravac kojim treba da ide ili kako da pronađe neku ulicu. Odgovorila sam mu 'Da, odavde sam', a on me je pitao 'Da li često izlaziš ovde?'. Rekla sam mu da ne izlazim, ali začuđeno, u prevodu 'Mogu li nekako da ti pomognem, šta ti treba?'. On je pogledao na sat i pitao me šta radim kasnije", ispričala je devojka.

"Rekla sam da sam u šopingu, a onda da idem da se vidim sa dečkom. Nemam dečka i prilično me uznemiruje što moram da iskoristim taj izgovor da nateram nekoga da me ostavi na miru, ali jesam. U svakom slučaju, pitao me je da li se redovno viđam sa momcima i tad sam se iznervirala", priča devojka i objašnjava:

"Pitala sam ga 'O čemu pričaš?', a on je rekao: 'Samo se pitam da li se sastaješ sa ljudima radi povremenog se*sa, na primer, da li bi želela da imamo neobavezan se*s?'. To se dešava na vratima butika. Pitala sam ga da li misli da je prikladno da me to pita, ali nisam sačekala odgovor. Pobegla sam glavom bez obzira i rasplakala se. Ovo me je zaista uznemirilo", rekla je Holi.

Pogledajte:

(MONDO)