Stil

PRVI SNIMAK SA VENČANJA DŽENIFER LOPEZ I BENA AFLEKA: Mlada blistala u prelepoj, jednostavnoj venčanici! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Dženifer Lopez i Ben Afleks su se venčali u tajnosti, a sada se pojavio i prvi snimak mlade!

Izvor: Profimedia

Svet je iznenadila vest da su se Dženifer Lopez i Ben Aflek venčali u tajnosti, tri meseca nakon što su se verili. Najpre se nagađalo da li su to samo glasine ili je poznati par zaista izgovorio "sudbonosno da", ali sada se pojavio i snimak koji to dokazuje.

Na Instagram stranici sajta Who What Wear objavljen je snimak u kojem jasno piše da su se njih dvoje venčali na tajnoj, večernjoj ceremoniji u Las Vegasu, a vidimo i Dženifer Lopez koja blista u beloj haljini!

Lepa Džej Lo izgledala je zaista prelepo u jednostavnoj, dugoj haljini bele boja, koja je sečena u struku i donji deo je blagog A kroja. Klasična haljina bez rukava na sebi ima i diskretan beli vez, a eleganciji su doprinele i besprekorna šminka, ali i divna, jednostavna frizura.

Dženifer Lopez je za svoje tajno venčanje imala krupne talase po dnu kose, dok je gornji deo kose pokupljen u visoki rep.

Pevačica i glumica uz to je nosila i jednostavnu belu torbu, a na snimku se vidi da je bila veoma uzbuđena i srećna.

Sudeći po fotografijama koje su se pojavile na Internetu, čini se da je Lopezova ipak imala dve haljine, te da je zavete Benu Afleku izgovorila u čipkastoj venčanici dugih rukava, bez ramena, dok je bajkovitom izgledu doprineo i dugački veo. 

(MONDO)