Stil

PRVE FOTKE SA VENČANJA SRPSKE MANEKENKE I AMERIČKOG GLUMCA: Nina blista u venčanici, ali detalj na ruci ODUŠEVIO SVET!

Autor Tamara Veličković

Nina Seničar zablistala je u svilenoj venčanici, dok je mladoženja Džej Elis obukao odelo bordo boje.

Izvor: Profimedia

Nina Seničar konačno je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku, američkom glumcu Džeju Elisu. Par se venčao 9. jula u Toskani u Italiji, a za magazin "Vogue" podelili su fotografije sa raskošne ceremonije.

Venčanje je održano u dvorcu u Toskani, u čuvenom zdanju "Villa Mangiacane", a par je fotke objavio i na svojim Instagram profilima.

Lepa Nina je zablistala u "Dolce & Gabbana" svilenoj venčanici, dok se Elis opredelio za vrlo neobično odelo. Smoking bordo boje privukao je mnogo pažnje, kao i jedan detalj na Ninoj ruci. Srpska voditeljka i manekenka nosila je prsten svoje pokojne bake, koji je oduševio i modne kritičare.

Kako je otkrio izvor za domaće medije, na venčanju nisu štedeli.

"O venčanju nisu želeli da pričaju pre nego što je održano. Izbor je pao na današnji dan, a poslužilo ih je vreme, pa su čitavu proslavu uživali na otvorenom po prelepom, sunčanom danu. Na venčanju nisu nimalo štedeli", naveo je izvor blizak paru za Blic i dodao:

"Želeli su da baš sve bude kao iz bajke, a organizacija je koštala čitavo bogatstvo. Na meniju je bilo delikatesa i pića sa svih strana sveta, dok je Nina nedavno imala devojačko veče, na kom je okupila sve prijateljice. Teško im je bilo da sve drže u tajnosti, al' se sav trud oko svadbe i te kako isplatio", rekao je izvor za "Blic".

Podsetimo, Nina i Elis upoznali su se 2015. u baru u Los Anđelesu, a četiri godine kasnije su se verili. Manekenka i glumac imaju trogodišnju ćerku Noru Grejs.

Pogledajte još neka izdanja Nine i Elisa:

 ...kao i kako izgleda njihova vila od četiri i po miliona u Los Anđelesu:

(MONDO)