Šok!

ZNATE LI KOJA OD OVE DVE DEVOJKE IMA 95 KG? Video koji je zapalio mreže, svi trljaju oči u neverici - NIJE MOGUĆE!

Autor Maja Gašić

Četiri devojke, a jedna izazvala buru na mrežama.

Izvor: Tiktok/screenshot/happyfitkatie/angelicaglowsup/billieleannex/marietemara4.0

Da broj kilograma uopšte ne mora da bude pokazatelj zdravlja i vitkosti, dokazale su devojke na društvenoj mreži TikTok. U okviru grupe "bodipozitivizam", a koja slavi žensko telo u svim "oblicima" i veličinama, pod uslovom da je zdravo, objavile su snimke koje su sve ostavile bez teksta.

Nekoliko devojaka potpuno različitog izgleda - od ozbiljno gojaznih do neverovatno zategnutih i vitkih, objavilo je snimke koji pokazuju da je vaga zapravo velika obmana.

Sve četiri imaju približno istu kilažu - od 95 kg pa do desetak preko, a njihova tela izgledaju dijametralno drugačija. Neke su tek bucke, neke baš gojazne u stomaku i zadnjici, a jedna od njih je prava bomba!

Razlika među njima je u težini, ali i količini sala. Iako mnogi kažu kada stanu na vagu pa se zapanje sopstvenom težinom, da imaju teške kosti - istina je drugačija. Kosti imaju istu težinu, ali ono što pravi razliku jeste količina sala i mišića. Zapravo mišići su ti koji su teški, dok je salo lagano. Kod ovih devojkaa postoji i razlika u visini, najniža ima 161 cm, a najviša 188! 

Pogledajte ovaj snimak i uverite se koliko su ženska tela različita!

"Zapamtite da ne postoje ista tela", poručile su ove devojke.

Reakcije na mrežama bile su uglavnom potizivne. Osim neverice, a najviše vezano za model Mari Temara koju ni u ludilu ne biste spojili sa kilažom od 95, svi su bili oduševljeni a posebno dame koje su prepoznale svoj "oblik" u ženama na snimku. 

"Bilo mi je teško jutros zbog toga kako sam izgledala. Ali ti si tako lepa i imaš isti tip tela kao ja i zbog toga sam se toliko dobro osećala", "Ovi video snimci i svih ovih prekrasnih 90+ žena čine da se osećam mnogo bolje i da prihvatim svoju težinu", komentarisale su korisnice mreže. 

MONDO