Top forma

OSVANULE FOTKE VIKTORIJE BEKAM U KUPAĆEM - GRMI U CRVENOM BIKINIJU: Svi misle da je mršava kao prutić, a ona MINI BOMBA!

Autor Maja Gašić

Pogledajte fotografije Viktorije Bekam u kupaćem kostimu!

Izvor: Profimedia

Bekamovi krstare Sardinijom, a paparaci pomno prate svaki njihov pokret i ne propuštaju priliku da ih uslikaju u što "škakljivijim" situacijama i izdanjima. Jedno ne baš škakljivo, ali svakako nesvakidašnje, jeste izdanje Viktorije Bekam u kupaćem kostimu!

Bivša "Spajsica" i uspešna kreatorka sa suprugom Dejvidom, sinom Kruzom i njegovom devojkom vrele dane leta provodi sunčajući se na jahti vrednoj 1,6 miliona dolara.

I dok su mnogi očekivali da će se u javnosti, u najboljem slučaju pojaviti fotke Viktorije u šortsu ili nekom super trendi ogrtaču za plažu kako se krije od sunca i paparaca, šok je bio veći kada su osvanule nove fotke u minijaturnom crvenom kupaćem. Inače, jedna od najbolje stilizovanih žena sveta je odabrala najpopularniji model, klasični bikini sa "trouglićima", a koji pristaje samo najzgodnijima. Bonus je moderna crvena boja!

Ne samo da je svet retko imao prilike da vidi dizajnerku obnaženu, već je veliko iznenađenje i kako njeno telo izgleda. Viktorija već dugi niz godina trpi kritike na račun kilaže, govore joj da je premršava i da pravi odeću samo za "žgoljave", ali najnovije fotke sve ove priče demantuju. Bivša pevačica izgleda super vitko i zategnuto u svojih 48 godina.

Pogledajte fotke sa krstarenja o kojima svi pričaju...

MONDO