Stil

ŽENA OBRIJALA GLAVU U INAT MUŽU! Nećete verovati šta je prethodilo tome, pa je odlučila da mu pokaže ko je "gazda"!

Autor Nataša Petrović

Ženu iznervirao muž zbog komentara o frizuri, pa je iz inata obrijala glavu – a nećete verovati kako je on reagovao!

Izvor: Ekaterina Vidyasova/Shutterstock.com

Jedna žena kaže da je obrijala glavu kako bi dokazala poentu svom mužu, koji nije želeo da se ona ošiša na kratko. Ona je ranije imala kosu do ramena, tokom celog trajanja njihove veze, a sada je htela da se ošiša na kratko kako bi malo osvežila izgled.

Međutim, njen muž nije bio saglasan sa tim, smatrajući da "pošto on mora da je gleda po ceo dan, ima pravo da odlučuje o njenoj frizuri", pa joj je savetovao da umesto toga pusti kosu da poraste, ako već želi nešto da menja.

Ženi se ta ideja nije dopala jer ima "užasno gustu kosu" pa joj je teško da je odražva, a mužu je poručila da je kosa ipak njena, te da ona treba da odluči kakvu će frizuru nositi.

Nakon svađe sa njim, žena se odvezla u frizerski salon gde je obrijala glavu i kaže da je oduševljena promenom, dok je njen muž "vidno uznemiren".

"Smučila mi se svađa sa njim, otišla sam u salon i rekla frizerki da mi obrije glavu. Kada sam došla kući, muž je izgledao vidno uznemiren i počeo je da me ignoriše. Uveče mi je u krevetu rekao da je trebalo da razmotrim njegovo mišljenje umesto da impulsivno obrijem glavu", napisala je ona na Redditu, pitajući forumaše da li je pogrešila što je tako postupila.

"Meni se dopada ovakav izgled, osećam se moćno i, iako to jeste bila impulsivna odluka, stvarno mi se sviđa kako izgledam", dodala je žena.

"On može da ima svoj ukus, ali, tvoja je poslednja u ovom slučaju. Međutim, sada ćeš morati da se nosiš sa posledicama i nadajmo se da će on shvatiti poentu koju si želela da mu pokažeš, kako biste mogli da nastavite dalje", jedan je od komentara.

"To je tvoja kosa. Ja sam žena koja ima kratku kosu, ranije sam i brijala glavu. Umorna sam više od opsesije muškaraca dugom ženskom kosom. Nisu oni ti koji neguju tu kosu, tako da zaista nemaju pravo da diktiraju koliko će kosu žena imati", poručila je jedna forumašica.

(MONDO)