Hit!

MORALA SAM DA IZBACIM GOŠĆU SA VENČANJA, A EVO I ZAŠTO: Ono što je kasnije saznala ju je tek ŠOKIRALO! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Organizatorka venčanja otkrila hit priču o gošći koju je morala da izbaci i još šokantnijem saznanju nakon toga!

Izvor: TikTok/Screenshot/_sadielane

Uz pomoć društvenih mreža i raznih anonimnih ispovesti, kao i fotografija, saznali smo za brojne neverovatne priče sa venčanja. Bilo je tu baš svega, od tuča, pijanstava, neverovatnih zahteva od strane mladenaca, a sada je jedna organizatorka venčanja podelila svoju hit priču.

Sedi iz Los Anđelesa bila je organizatorka jednog venčanja, na kojem se gošća pojavila u dugoj beloj haljini. Mlada ju je zamolila da dotičnu gošću isprati tj. izbaci sa venčanja, što je organizatorka i učinila.

Žena je nosila dugu, belu haljinu dugih rukava, a Sedi je prišla da je zamoli da ode.

"Primetila sam je jer je nosila čisto belu – ne krem, ne u boji šampanjca, već čisto belu haljinu do poda, dugih rukava", priseća se ona.

"Zdravo, rečeno mi je da nećete ostati do kraja venčanja", rekla joj je jasno organizatorka, na šta je gošća "poludela".

"Ponavljam joj: ’Znam da nećete ostati sa nama do kraja venčanja, a moj posao je da vam pomognem da pronađete svoj automobil, ispratiću vas do njega’".

Sedi je gošću i njenog supruga ispratila do automobila, ali je šok usledio tek kasnije.

"Jedan član porodice me je povukao sa strane i rekao: ’Želiš li da znaš priču o toj devojci?’". Sedi je ubrzo saznala da je u pitanju žena koja se samo nekoliko nedelja ranije udala za mladinog rođaka i imala je vrlo jasne zahteve za svoje venčanje.

"Pre venčanja je poslala i-mejl svim članovima porodica da se udaje, uz napomenu: ’Ne zaboravite da je ovo moj dan. Nemojte da uradite ništa što će skrenuti pažnju sa mog dana’. A onda je ta ista ku*čka obukla belu haljinu na venčanje rođake svog muža, samo nekoliko dana kasnije", ispričala je organizatorka venčanja ono što su joj rekli.

Ljude je ova priča prilično razbesnela: "Svidelo joj se da bude u centru pažnje na svom venčanju, pa je mislila da tako bude i na tuđim. Lepo si je ispratila", samo je jedan od komentara.

(MONDO)