Stil

STAJLING ZA PLAŽU TAMARE KALINIĆ KOŠTA MINIMUM 260.000 DINARA! Svi gledaju u ono što je obula - nosilo se pre 20 GODINA

Autor Tamara Veličković

I kada ide na plažu, Tamara Kalinić se trudi da isprati poslednje modne trendove.

Izvor: Instagram/tamara

Jedna od najpoznatijih modnih blogerki u svetu, Srpkinja Tamara Kalinić, baš zna kako da privuče pažnju. Uvek je u centru pažnje zbog nepogrešivog modnog ukusa i često imamo priliku da je vidimo u najnovijim komadima iz kolekcija brojnih svetskih dizajnera.

Njene autfite obožava i Kim Kardašijan, a Tamara trenutno uživa na moru u Italiji, na ostrvu Kapri. Na Instagramu se pohvalila neobičnim stajlingom, koji je namenjen za plažu, a svima su veliku pažnju privukle neobične gumene sandale.

Verovali ili ne, samo dva njena odevna komada koštaju više od 260.000 dinara! U prvom kadru vidi se Pradina pletena torba, čija je cena 1.850 dolara, što je malo više od 212.000 dinara.

Uz to je nosila šešir slične boje, sa crnom tračicom, dok je na nogama nosila zelene gumene sandale sa platformom brenda Loewe. Njihova cena je trenutno 450 dolara, što je nešto više od 51.000 dinara, a ono što je takođe zanimljivo, to je da je njena obuća mnoge podsetila na detinjstvo.

Izvor: Instagram/tamara

Gumene sandale su najviše bile popularne tokom 2000-ih u Srbiji, a ovo je dokaz koliko moda ume da oživi stare trendove i učini ih ponovo najpoželjnijima!

Da li vam se dopada njen stajling?

Pogledajte neka od najlepših izdanja srpske blogerke:

(MONDO)