VIDEO

SMEJAĆETE SE KAD ČUJETE ZAŠTO SU DOBRE VEZE SA NISKIM MUŠKARCIMA! Devojka objasnila: Da sam sa visokim ne bih imala ovo!

Autor Nataša Petrović

Devojka koja je u vezi sa muškarcem visokim 168 centimetara otkriva prednosti veze sa niskim momkom - nasmejaće vas!

Izvor: Youtube/Screenshot/annaliviahynds23

Kada pitate devojke kakve muškarce vole, od većine ćete čuti iste odgovore – crn, zgodan i visok. Međutim, jedna devojka koja je u vezi sa niskim muškarcem otkrila je bizaran razlog zašto u tome uživa!

Analivija Hajnds je objavila video na TikToku u kojem je otkrila da ima mnogo razloga zašto je dobro biti u vezi sa muškarcem koji nije naročito visok, ali je jedan posebno izdvojila – može da nosi njegove farmerke!

"Sve devojke pričaju o tome kako imaju veoma visoke momke, mora da bude visok najmanje 180 centimetara. Pa, ja imam momka koji je visok 168 centimetara. Pregledao je stvari u svom ormaru i rekao: ’Oh, ne želim ove farmerke’. Nikada ih nije obukao, ne želi ih i nameravao je da ih baci", kaže Analivija u videu, a zatim pokazuje farmerke.

"Rekla sam ’daj da ih probam, možda će mi odgovarati’" dodaje ona i pokazuje kako joj stoje farmerke.

"Pogledajte ovo, kažem vam, nema šanse da bih našla ženske farmerke koje mi ovako dobro stoje", poručuje ona.

Analivija je na kraju istakla da je oduševljena i da nikada ne bi želela da joj dečko bude viši nego što jeste.

"Upravo sam dobila besplatno par farmerki, a da imam dečka koji je visok 180 centimetara ne bih bila u ovoj situaciji. Zato, devojke, volimo naše niske kraljeve", poručila je.

(MONDO)