Hit!

OBAVEZAN TRENING, NEMA PICE I IZLAZAKA! Mladenci sklopili najčudniji predbračni ugovor - 20 miliona ljudi NE VERUJE!

Autor Teodora Boškovski

Mladi bračni par potpisao je najčudniji predbračni ugovor, a tiče se pice.

Izvor: fizkes/Shutterstock.com

Predbračni ugovori su poznati po tome što štite imovinu supružnika, ukoliko dođe do razvoda. Dok su kod nas i dalje tabu tema, jer u startu predstavljaju znak nepoverenja, u svetu su redovna pojava. Međutim, koliko mladenci daleko mogu da odu u bizarnim zahtevima u predbračnim ugovorima, dokazao je jedan par iz Indije.

Mladenci Šanti Prasad i Mintu Rai prošlog meseca su potpisali ugovor u kome jasno piše da ne smeju da jedu više od jedne pice mesečno.

Njihov prvi dejt obeležila je pica, a nakon toga oni bi svaki put kada bi se sastali, jeli ovo isto italijansko jelo. Očigledno da je Raiju pica "došla" preko glave pa je morao da se odluči na ovaj potez.

"Ona na prvom mestu voli Mintu, a zatim picu. Mislim da o pici razmišlja konstantno, pa čak i dok sanja", objasnio je zajednički prijatelj ovog para.

Međutim, to nije sve. U ugovoru takođe piše da oboje moraju da idu u nabavku na svakih 15 dana, da žena (Prasad) mora svakog dana da trenira, dok muž ne može da ide na žurke do kasno ukoliko ona nije sa njim. Oni su čak i podelili snimak na kojem se vidi trenutak potpisivanja bračnog ugovora, a koji je videlo više od 20 miliona ljudi.

Koliko će Prasad da uspe da odoli pici i ispuni ovaj ugovor, ostaje da se vidi. A u videu pogledajte kako je potpisivanje izgledalo:

 (MONDO)

Tagovi