Stil

TAČNO OVAKO IZGLEDAM NEDELJOM KAD IDEM DA BACIM SMEĆE! Bura na mrežama zbog nove "torbe" - kesa za đubre od 205.000 RSD!

Autor Tamara Veličković

Modni brend "Balenciaga" ima novi proizvod - torbu u obliku kesa za smeće.

Izvor: Twitter/@adm87

Taman kad smo mislili da smo sve videli, od muških bokserica, preko Gučijevog prstena, pa sve do metla sa pijace, eto novog trenda. Najpoznatiji svetski brendovi definitivno su dokazali da nemaju granicu kada je moda u pitanju, jer je očigledno da se utrkuju ko će koji bizarniji predmet da osmisli.

Sada je u centar pažnje stigla "Balenciaga" čiju su novu kolekciju torbi korisnici popljuvali na društvenim mrežama. Dolazi u crnoj, beloj i plavoj boji, a inspirisane su kesama za đubre.

Ono što je još zanimljivije, to je da je cena jedne torbe 1.790 dolara, što bi značilo da za nju morate da izdvojite oko 205.000 dinara! Predstavljene su kao deo nove kolekcije za zimu 2022.

"Nisam mogla da propustim priliku da dizajniram najskuplju kesu za smeće na svetu", rekla je kreativna direktorka "Balenciage" Demna Gvasalia.

Naravno, tviteraši su jedva dočekali da popljuju novu modu, a neki komentari su urnebesni.

"Ne znam kako se osećam u vezi sa Balensijaginom kesom za smeće. Tačno ovako izgledam već godinama kad nedeljom uveče idem da bacim smeće", napisao je jedan korisnik.

"Ako ne vidite lepotu u ovim kesama za smeće, jednostavno ne razumete modu. Košta samo 1.790 dolara", dodao je drugi.

"Zamisli da kupiš kesu za smeće zato što na njoj piše Balenciaga", "Balenciaga je društveni eksperiment i ako to niste shvatili, onda bolje da potrošite 1.700 dolara na kesu za smeće", "Šta će Balenciaga da napravi sledeće? Da stavi vazduh u bocu i prodaje ga za 999 dolara?", neki su od ostalih komentara sa Tvitera.

Pogledajte kako će izgledati zimska kolekcija 2022:

Balenciaga zimska kolekcija 2022
Izvor: YouTube/Balenciaga

(MONDO)