Gore mreže

KAKO LJUDE NIJE SRAMOTA DA IZDAJU OVO I TRAŽE PARE?! Haos zbog oglasa u Novom Sadu - je li ovo SUTEREN ILI HODNIK?

Autor Tamara Veličković

Tviteraši bruje o oglasu za iznajmljivanje sobe u Novom Sadu.

Izvor: Twitter/@gingeritza

Visoke cene stanarina nisu nikakav novitet u Srbiji. Mnogi se žale da je jako teško pronaći stan pristojnog izgleda i zadovoljavajuće cene, pa oglasi često preplave društvene mreže.

Uvek ih prati gomila negativnih komentara, pa je i ovoga puta iznajmljivanje jedne sobe dospelo u centar pažnje. Jedan korisnik Tvitera podelio je oglas i fotografije sobe, za koju je vlasnik naglasio da su "troškovi mali".

"Iznajmljujem nameštenu sobu sa kupatilom u centru Novog Sada kod Izvršnog veća za 110 evra mesečno. Mali troškovi", piše u oglasu.

Oglas je ubrzo postao viralan, a mnogi tviteraši složili su se kako ovo nije soba u kojoj bi neko mogao dostojno da živi, jer nema dovoljno prostora.

"Da li je ovo suteren, garaža?", "Hodnik, rekao bih. Jezivo", "Kako ljude nije sramota da izdaju ovo i traže pare", "Hodnik pretvoren u stan. Lepo", "Meni uopšte nije jasan raspored", samo su neki od komentara na društvenoj mreži.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je oglas za iznajmljivanje u Novom Sadu izazvao brojne reakcije. Nedavno je objavljeno da se iznajmljuje stan od 35 m2 u Radničkoj ulici, ali uslove koje je stanodavac tražio ljudi su nazvali "poprilično smešnim".

(MONDO)