Surovo iskreni!

SRBI OTVORILI DUŠU I REKLI ZBOG ČEGA SE NAJVIŠE KAJU: Izdvojili 3 stvari, a jedna će vas DIRNUTI - "Posle će biti kasno"

Autor Teodora Boškovski

Da li znate zbog čega se Srbi najviše kaju? Ovo su neki od odgovora!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Reddit/screenshot

Koliko vam se puta desilo da zažalite zbog nećega što ste mogli da uradite, ali ipak niste? I tako, dođete u godine kada ne možete da vratite vreme nazad i promenite određene stvari. To može da bude karijera, ljubav ili jednostavno odnosi sa ljudima. Iako ne bi trebalo da žalimo za nečim što se nije dogodilo, ipak se s vremena na vreme setimo toga. Dobra strana jeste učenje iz sopstvenih grešaka i savetovanje drugih ljudi, prijatelja, ali i dece da ne čine isto.

Jedan korisnik na forumu Redit se upravo zapitao šta je ono što mladi ne rade dok imaju vremena, a zbog toga se kaju sutradan?

Odgovori koji su usledili neće vas ostaviti ravnodušnim, a u nekim ćete se možda i pronaći:

"Mladi ne vode brigu o oralnoj higijeni i ne idu kod zubara. Idite što češće, molim vas. Moji zubi su s*ebani zato što nisam išao na vreme", glasio je jedan od saveta korisnika.

A zatim je usledio jedan iskren odgovor:

"Provoditi više vremena sa roditeljima i zahvaliti im se povremeno, mnogi ih uzimaju zdravo za gotovo.

"Radiš na sebi umesto da blejiš u prazno. Posle će biti kasno."

Izvor: Reddit/screenshot

"Neko reče ne provode vreme sa roditeljima i to je tužna istina. Bukvalno za dan može ceo život da ti se promeni i sruši. Mladi se takođe previše opterećuju šta ko misli o njima. Nikog nije briga što u srednjoj nisi imao devojku ili si se izblamirao. Nikoga! Zaboraviće te posle 5 godina svi, tako da nije bitno ništa od toga", napisao je jedan korisnik.

"Putovanja, pogotovo van svoje države ili još bolje van svog kontinenta. Nema tih para koje ti mogu kupiti ta iskustva, ta prijateljstva i te priče sedeći u svom ćumezu. Kad omatoriš, je*o putovanja u penziji, ako nisi putovao kao mladić/devojka... nije isto."

"Mladi ne čuvaju zube, drogiraju se i puše, biraju loše žene i ne prave decu, ne bave se fizičkom aktivnošću, rade previše ili rade premalo i slušaju svakojake po Internetu".

A šta je ono zbog čega vi žalite?

(MONDO)