Odgovorila im!

"DLAKE NA ŽENAMA SU ODVRATNE, ONE MORAJU DA BUDU GLATKE": Brutalno zapušila usta muškarcima koji je napadaju! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Influenserku napali zbog dlačica ispod pazuha, a evo šta je ona poručila muškarcima kojima to smeta!

Izvor: TikTok/Screenshot/imnotbunny

Poslednjih godina u modi je "glatko" žensko telo, što podrazumeva uklanjanje svih dlačica sa tela, ako izuzmemo kosu i obrve. Na stranu šta je trend, ali činjenica je da svaka žena za sebe bira da li će da depilira dlačice ili da ih pusti da prirodno rastu.

Ipak, influenserka Emili Bispo je primer na kakve komentare nailaze žene koje odluče da neguju prirodan izgled. Ova devojka našla se na meti neprijatnih komentara samo zbog toga što je na društvenim mrežama pokazala svoje dlačice ispod pazuha.

Emili je inače influenserka koja želi da pomogne ljudima da zavole svoje telo, pa često deli poruke o ljubavi prema sebi. U jednom od snimaka koje je objavila nosi belu haljinu sa detaljima od čipke, a "problem" je nastao kada je podigla ruke i pokazala dlačice ispod pazuha.

"Dlake na ženama su tako odvratne, volim da one budu bez dlaka, to je moja preferencija", napisao joj je jedan muškarac, ali Emili je odlučila da ne toleriše takve poruke, te mu je ubrzo odgovorila.

"To je u redu, Bred, i ja imam preferencije da ne izlazim sa muškarcima koji su nesigurne, mizoginističke, plačljive bebe koje vređa nešto tako prirodno poput dlaka ispod pazuha. Ako ostavljate emotikon vatre na nasumične žena i nebinarnih osoba koji imaju dlačice po telu, ovaj video je upućen vama. Svako ima svoje preferencije, ali ako ih ubacujete tamo gde im nije mesto, to je uvrnuto", poručila je Emili.

Inače, mnoge žene su joj zahvalile što tako ponosno pokazuje svoje dlačice.

"Zabrinjava me broj ljudi koji mi kažu da to nije higijenski", "upravo puštam svoje", "obožavam te, podižeš mi samopouzdanje, hvala ti", neki su od komentara koje su joj dame uputile.

"Muškarci misle da je preferencija potreba, što apsolutno nije. U redu je da svako ima preferencije, ali nije u redu da prema njima pokušavaš da oblikuješ ljude koji ti se sviđaju", napisala je jedna devojka.

(MONDO)