Stil

MUŠKARCI OTIŠLI KORAK DALJE! POSLE SUKNJI NOSE ŽENSKI KUPAĆI: Prvi se usudio bosanski PEVAČ, pljušte komentari! (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Bosanski pevač Božo Vrećo napravio je opštu pometnju fotografijom u ženskom kupaćem kostimu.

Izvor: Instagram/BozoVreco

Navikli smo da moda nema pravila i da "nenormalno" postaje "normalno", ali da li to znači da joj je baš sve dozvoljeno? Bred Pit je pre samo nekoliko dana napravio opštu pometnju kada se na premijeri filma pojavio u suknji, ističući da je siguran da će "muški garderoberi kad tad biti prepuni suknji".

Da je uspeo u promovisanju tog neobičnog trenda, dokazao je reper Asap Roki, koji se samo par dana posle Breda, takođe pojavio u kožnoj suknji. Tada su paparaci zabeležili momenat dok je izlazio iz kola, a društvene mreže su "gorele" od komentara.

Još jedan neobičan trend stiže nam od poznatog bosanskog pevača! Božo Vrećo odlučio je da obuče ženski jednodelni kupaći kostim i ispozira na poznatoj plaži u Hrvatskoj. Iako je poznat po tome da svoje pratioce iznenađuje stajlinzima i hrabrim modnim poduhvatima, mnogi su se složili da je slika u kupaćem "definitivno odnela pobedu".

Ono što je interesantno, to je da je većina žena pohvalilo njegovu izjavanu figuru, a naročito "savršene noge". Uglavnom sve su bile oduševljene, pa je od njih Božo dobio niz pozitivnih komentara.

Izvor: Instagram/BozoVreco

"Koji si ti Bog", "Predivan, za inspiraciju si mi", "Božu su ukrali iz grčke mitologije. Nestvaran čovek. Svaka slika čista umetnost", "Genijalan", "Linija top", glasili su samo neki od njih.

Bilo kako bilo, Božo definitivno zna kako da privuče pažnju, a najnoviji trend nam je za petama. Nemojte da se čudite ako na plaži vidite muškarce u, verovali ili ne, ženskim kupaćim kostima.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)