Stil

CIPELE EVE LONGORIJE VIĐATE NA SVAKOJ DRUGOJ U BEOGRADU: Očajna domaćica zadala domaći zadatak, objasnila KAKO SE NOSE!

Autor Tamara Veličković

Eva Longorija oduševila je savršenim letnjim kompletom i cipelama koje su ogromnu popularnost dobile u Srbiji.

Izvor: Profimedia/JORA

Ako neko važi za ženu kojoj godine ne mogu ništa, onda je to definitivno Eva Longorija (47). Petu deceniju uveliko gazi, a činjenica je da važi za jednu od najlepših žena sveta.

Iako je javnost osvojila ulogom očajne domaćice, Evu mnogi hvale i kada je fizički izgled u pitanju. Na crvenom tepihu razoruža i najstrožije modne kritičare, a nesumnjivo je i koliko vodi računa o isklesanom telu.

Evu su paparaci snimili na Beverli Hilsu, kada je izlazila iz restorana sa suprugom. Glumica je oduševila jednostavnim, efektnim i pravim letnjim stajlingom! Opredelila se za bež laneni komplet ispod kog je bela obična majica bila sasvim dovoljna.

Još jednom je dokazala kako šorts može da izgleda veoma elegantno, a ne vulgarno, samo ukoliko pronađete pravi model. Ono što je interesantno, to je da je Eva uz komplet uparila cipele koje su zaludele devojke u Srbiji.

Izvor: Profimedia/JORA

Ovaj dobro poznati i potpuno providni model često je bio tema i društvenih mreža, jer ste u Beogradu mogli da vidite doslovno svaku drugu devojku u njima. Mnogi nisu ni razumeli poentu ovih cipela i sandala, osim da im je najveća prednost to što se slažu uz sve.

Ipak, Eva je dokaz da mogu da izgledaju odlično, samo ukoliko se malo potrudite i sve iznesete sa stilom. Kao ona!

Izvor: Profimedia/JORA

Pogledajte i kako glumica izgleda u kupaćem:

(MONDO)