LETNJI HIT

NAJMODERNIJI KUPAĆI KOSTIMI ZA LETO 2022: HIT su na plaži, a najjeftiniji modeli u Srbiji koštaju manje od 500 dinara

Autor Teodora Boškovski

Pogledajte najjeftinije i najjmodernije kupaće kostime za leto 2022. godine!

Izvor: Zara.com/screenshot

Jednodelni kupaći su i ovog leta apsolutni hit, a za razliku od prethodnih godina, modni trendovi za leto 2022. godine su u prvi plan izbacili ove kostime u različitim varijantama. Pa tako, na plažama i bazenima možete da ih vidite u neonskim bojama, prošarane, ali i višedimenzionalne sa brojnim prorezima i rupama koji otkrivaju taman koliko je potrebno.

Iako se čini kao da je kraj leta, popusti su idelani za kupovinu najmodernijih kupaćih kostima, a mi smo za vas izdvojili nekoliko jeftinih modela u kojima ćete izgledati šik i u trendu.

Jednodelne kupaće možete da pronađete u prodavnicama brenda "Zara", a najjeftiniji košta 1.990 dinara. Ovi moderni komadi dostupni su u različitim desenima - sa "V" izrazom ko voli,  tankim bretelama, ali i sa asimetričnim prorezima. Možete ih naći u drečavoj žutoj boji, crnoj, beloj, ciklama, "kivi" zelenoj...

Ko ipak ne voli jednodelne kupaće, u prodavnici "H&M", može da nađe vrlo povoljne bikinije - a najjeftiniji donji deo košta 399 dinara, dok ćete gornji najmanje platiti 499 dinara. U radnjama ovog brenda možete da nađete kupaće raznih boja, od nežnijih do drečavih, kao i raznih oblika i vrsta.

 Slične cene su i u "Bershki" gde možete da nađete kupaće kostime za 645, 795 i 995 dinara.

(MONDO)