Stil

PARFEM BEZ KOG ARIJANA GRANDE NE IZLAZI IZ KUĆE! Miriše na cveće, voćkice i vanilu, a ovo mu je CENA!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

"Cloud" je najpopularniji parfem koji potpisuje Arijana Grande, evo koja mu je cena!

Izvor: YouTube/Ariana Grande

Arijana Grande (Ariana Grande) je jedna u nizu pevačica koje proizvode parfeme, a "Cloud" je među njenim najpopularnijim čemu doprinosi i pristupačna cena.

Ovaj parfem ima note cveta lavande, sočne kruške i bergamota. Osetićete i osnovne note kokosa i pavlake, pralina, vanile i orhideje. Dublji ton ovog parfema nose kašmir i miris drveta.

Izvor: YouTube/Ariana Grande

Arijana Grande je "Cloud" napravila kao prvi parfem koji nema prepoznatljivu bočicu geometrijskog oblika sa čupavom pom-pom lopticom. Umesto toga, u pitanju je plava staklena flašica sa belim oblačićem od plastike. "Šuškalo" se da je parfem "Cloud" Arijane Grande inspirisan njenom turbulentnom vezom sa Pitom Dejvidsonom, komičarem i glumcem koji je kasnije uplovio u kraću vezu sa Kim Kardašijan.

"Cloud" je parfem koji je Arijana Grande lansirala 2018, a i četiri godine kasnije je među najprodavanijim čemu doprinosi i pristupačna cena. Arijana Grande svoj parfem "Cloud" prodaje po ceni od 30 evra, odnosno oko 3.600 dinara, za bočicu od 30 mililitara.

"Želim da moji fanovi osete umetničku ekspresiju pozitivnosti i sreće kada koriste moj parfem", rekla je Arijana Grande o parfemu "Cloud".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)