Urbnebes!

"LICE TI JE DIVNO, ŠTETA ZA SI*E" Baka oplela po unuci, na mrežama svi VRIŠTE OD SMEHA - Šta bi ti majka rekla?

Autor Maja Gašić

Baka izvređala unuku zbog haljine, a jedno joj najviše privuklo pažnju.

Izvor: TikTok/emilliegrigg03/Screenshot

Generacijski jaz nikada nije bio uočljiviji nego u videu koji je zapalio društvene mreže! Baka Vajolet Grig postala je hit na Internetu i to zato što je otvoreno, bez dlake na jeziku "popljuvala" unuku, odnosno njen odabir garderobe za jednu svečanu priliku.

Unuka Emili je na TikToku podelila reakciju svoje bake na njenu odeću, a penzionerka se očigledno nije nimalo libila da jasno i glasno, bez zadrške, kaže šta misli. Ovaj urnebesni klip je u rekordnom roku postao viralan na Internetu, a kad ga pogledate, biće vam jasno i zašto...

Dakle, kada je Emili pokazala baki šta je obukla za ovu priliku, vrata "pakla" su se otvorila... Vajolet se "obrušila" na nju, a glavna tema bile su grudi koje su bile na izvol'te!  U urnebesnom TikTok klipu koji je prikupio 490.000 pregleda, baka kaže:

"Previše je**nih grudi“, komentarisala je snimak na kom se Emili naginje ka napred i koji, na njenu nesreću, otkriva poprilčno.

"Pogledaj te si*e koje vise. Šta bi tvoja mama rekla na to ... tvoje si*e vise."

Pokušavajući da se suzdrži da ne prasne u smeh, Emili je uzvratila i rekla baki da je baš "užasna". Potom je podelila još jednu sliku, ali ovog puta je stajala pored drugarice Sofi.

"O, divno, sviđa mi se Sofiin šešir i njena torba", pohvalila je Vajolet, ne pominjući unukinu odeću. Nije prošlo mnogo, ipak je morala da prokomentariše:

"Ti jedina pokazuješ si*e!"

U videu je Vajloet komentarisala još nekoliko situacija i slika svoje unuke, a uvek bi zaključila isto:

"Previše pokazuješ, to je odvratno. Odvratno! Lice ti je divno, šteta za si*e", zakikotala se na kraju. 

Pogledajte ovaj urenebesni video...

Ovaj video izazvao je brojne komentare na mrežama, mahom duhovite i pozitivne jer je baka postala apsolutni hit među kortisnicima TikToka.

"Peticija da baka oceni svu našu odeću", "Ovo je sjajno! Kakva žena", "Ovo je urnebesno. Tipična škotska baka, čuvaj je zauvek", samo su neki od komentara.

MONDO