Moda

DO POLA BOMBA, A OD POLA KATASTROFA: Kim Kardašijan u BIZARNOJ kombinaciji – Da li su ovo najružnije čizme na svetu?

Autor Teodora Boškovski

Kim Kardašijan je ponovo promašila kombinaciju i sve izenadila ružnim čizmama sa likom muškarca!

Izvor: Profimedia/Backgrid

Glavna i najpopularnija sestra u multimilionerskoj porodici, Kim Kardašijan, iz dana u dan iznenađuje modnim kombinacijma gde god da se pojavi. Iako neki put ostavi sve prisutne bez daha, ponekad se čini kao da je ostala zaglavljena u prošlom milenijumu i nije previše pažnje posvetila tome šta je obukla.

Da, ukusi se razlikuju, ali neke stvari ipak većini nisu ni lepe, ni privlačne na oko. O čemu je reč?

Kim Kardašijan se nedavno na promocija kozmetičkih proizvoda svoje sestre po majci, Kajli Džener, pojavila na prvi pogled u klasičnoj crnoj i elegantnoj kombinaciji. Međutim, do struka možete da vidite uzak crni kombinezon koji lepo prianja uz telo i ističe njene obline, i skoro otkriva cela leđa, a onda od kukova na dole desio se pravi modni promašaj.

Na nogama je nosila izuzetno neukusne i ružne duge crne čizme koje su dosezale do pola butina i na sebi su imale sliku tamnoputog muškarca, a kako se čini u pitanju je reper Snup Dog. Da li joj su joj se samo svidele te čizme ili je želela da pošalje određenu poruku, ostaje da se pitamo. Dok je u ruci nosila skupocenu malu torbicu poznate modne kuće "Balenciaga" i na ušima ogromne srebrene minđuše, ipak je celokupan stajling pokvarila ovim čizmama.

Pogledajte sami i procenite:

 (MONDO)