Stil

MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE GRUDI OVAKVOG OBLIKA: Svaku ženu čine neverovatno se*si, a evo i kakav ima je karakter

Autor Maja Gašić

Saznajte koji oblik grudi se najviše sviđa muškarcima.

Izvor: Shuttertsock/Shvaygert Ekaterina

Kad je reč o ženskim grudima, retko koji muškarac će reći da mu se neke baš ne sviđaju. Kakvog god oblika i veličine da su, ipak su to grudi, najčešće ćete čuti objašnjenje.

To ipak ne značu da im se neke ne dopadaju više od drugih... Ovde ne govorimo o veličini, već baš o obliku.  Neka istraživanja su pokazala da postoje tri "tipa" grudi koja se većini muškaraca najviše dopadaju, a evo i koja:

Oblik kupe

Prilično uobičajen oblik, a koji većina žena ne voli. S druge strane, mišljenje muškaraca je sasvim drugačije. Oni tvrde da su vlasnice ovakvog poprsja najčešće veoma aktivne - u životu i u krevetu. Osim toga, ovakve grudi su obično poveće, što se u većini slučajeva jačem polu sviđa.

U obliku kapljice

Sličan oblik grudi imala je i seks simbol svih vremena Merilin Monro. Ovakve grudi su najčešće poveće, a što je dobro jer bi u suprotnom slučaju samo "visile" kao izduvani baloni. Kako da znate da vaše spadaju u ovu kategoriju? Vrlo je jednostavno - osnova takve dojke je uvek manja od sredine, zaista izgleda kao kapljica. Donji deo takvih grudi je uvek najviše "popunjen", ali je najočigledniji znak krivina koja se javlja u gornjem delu grudi kada ih utegnete uskom haljinom ili obučete malo manji brushalter.

Okrugle

Verovatno najlepši oblik koji dobro izgleda šta god da obučete. Ovakve grudi se muškarcima najviše sviđaju, uopšte nije bitno koje su veličine. Okrugli oblik najčešće traže žene koje se odluče da ugrade silikone. Ove dame su obično neustrašive, tačno znaju šta žele i idu ka svom cilju, što je još jedan adut koji je privlačan muškarcima.

MONDO