VIDEO

PUTNICE TOKOM LETA SLALE PILOTU GOLE SLIKE, MREŽAMA KRUŽI SNIMAK: Niko nije očekivao da će ovako reagovati, SVE ZAĆUTALE

Autor Tamara Veličković

Na internetu se pojavio snimak pilota koji je odlučio da se obrati putnicama zbog dobijanja golih fotografija.

Izvor: MONDO, Danilo Jauković

Da nepredvedive situacije mogu da se dogode gde god da se nalazite, dokazuje i ova koja se desila u avionu. Internetom kruži snimak jednog pilota koji je od putnica preko AirDrop-a dobijao gole fotografije.

Mnogi bi pomislili da bi se bilo koji muškarac na njegovom mestu oduševio, ali to nije važilo za njega. Pilot američke kompanije "Southwest Airlines" odlučio je da reaguje i obrati se putnicama koje su slale slike.

On je tom prilikom pretio da će zaustaviti avion ukoliko se tako nešto nastavi, a snimak je pogledalo preko 150.000 ljudi.

"Ovako stoje stvari. Ako budete i dalje ovo radili dok smo na tlu, zaustaviću avion, svi će morati da ga napuste, osiguranje će biti uključeno u priču i odmor će svima biti upropašćen", rekao je pilot.

Njegova reakcija izazvala je mnoštvo komentara na društvenim mrežama, a kako se čini, većina ljudi ga je podržala.

"Osećam se kao da se moja mama okreće u kolima prema meni i mojoj sestri bliznakinji i viče: 'Ako se vas dve ne smirite, tako mi Boga...'", "Pilot zvuči kao roditelj", "Ovo je hit, kao što kažu da ne nervirate konobara i šankera, tako ne treba i pilota", "Svaka čast pilotu za autoritet", glasili su komentari ispod snimka.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(MONDO)