NOVA DEVOJKA LEONARDA DIKAPRIJA PROŠETALA U MINIJATURNOM TOPU: Ceo London gleda u Ukrajinku i PAPRENO SKUP donji veš!

Marija Beregova, nova devojka Leonarda Dikaprija, snimljena je na ulicama Londona, a njen stajling privukao je mnogo pažnje.

Profimedia

Kada je svetom odjeknula vest da je Leonardo Dikaprio posle četiri godine raskinuo sa Kamilom Morone, ubrzo je procurila vest da je glumac našao novu izabranicu. Reč je o 22-godišnjoj Ukrajinki Mariji Beregovi koja je veliku pažnju privukla zbog svojih godina i načina života.

Mediji su već pisali da manekenka voli luksuz, pa se na njenom Instagramu mogu videti brojne fotografije iz skupih restorana, privatnih aviona i u firmiranoj garderobi. Ovoga puta, Marija je viđena na ulicama Londona, a njen stajling postao je tema društvenih mreža.

Marija je snimljena u prodavnici luksuznog brenda, na čijim se stranicama može videti da donji veš košta oko 2.000 evra! Ukrajinka je prošetala u minijaturnom topu brenda Chanel i svetlim pocepanim farmerkama, a celu modnu kombinaciju uparila je sa plavom torbom i sportskim patikama.

Na fotkama je evidentno da manekenka ne voli da koristi mnogo šminke, zbog čega je dobila brojne pohvale od korisnika mreža.

Podsetimo, Marija i Leonardo su viđeni pre nekoliko dana kako napuštaju noćni klub u Sen Tropeu. Marija se nedavno razvela od Ahmeda Masuda Abdelhafida, vlasnika velike modne kompanije u Monaku. Masud je unuk Masuda Abdelhafida, bivšeg ministra spoljnih poslova i vernog saradnika Muamera el Gadafija.

Pogledajte kako Marija izgleda u minijaturnom topiću:

...a pogledajte i kako se Marija predstavlja na Instagramu:

(MONDO)