Bruka!

SE*SI MANEKENKE U HALJINAMA KOJE U SRBIJI KOŠTAJU 3.000 RSD: Pljušte kritike - Telo za SRČKU, a obukle se JEFTINO!

Autor Maja Gašić

Manekenke Alesandra Ambrozio i Madalina Dijana Gena pojavile su se na gala svečanostima u jeftinim haljinama.

Izvor: Profimedia

Svetske lepotice, Madalina Dijana Gena i Alesandra Ambrozio mašle su se na meti kritika zbog haljina!

Juče je u Veneciji održana amfAR Gala svečanost, a dama koja je privukla najveću pažnju bila je, po mišljenju mnogih, jedna od najseksepilnijih žena sveta, Rumunka Madalina Dijana Gena. Glumica i manekenka se pojavila u izazovnoj crvenoj satenskoj haljini koja je isticala njeno savršeno telo.

Takozvani sirena model naglasio je zanosne bokove, a prorez na dekolteu otkrivao je bujno poprsje. Iako je Madalina izgledala zavodljvo da ti sece stane, modni znalci su ovoj kreaciji našli manu. Kako su komentarisali, opšti utisak je da izgleda pomalo jeftino, kao jedna od haljina koje možete da kupite preko Instagrama i to za budzašto... Takvih primera na domaćim profilima za prodaju krpica je bezbroj, a cena ovakvog modela retko premašuje 3.000 dinara.

Pogledajte kako je izgledala Madalina na ovoj svečanosti...

Ništa manje blagonakloni nisu bili ni prema čuvenom Viktorijinom anđelu, brazilskoj manekenki Alesandri Ambrozio koja je nedavno boravila u Beogradu. Alesandra je za svečanost povodom brazilskog Dana nezavisnosti obukla jednostavnu haljinu u boji zastave svoje zemlje, ali efekat koji je želela da postigne je izostao.

I njenu odevnu kombinaciju su kao i Madalininu, proglasili za jeftinu, a za model su takođe rekli da može da se nađe na rasprodaji za "sitne pare". Haljina bez rukava sa naborima na delu grudi i ekstremno visokim šlicem spreda, savršeno je pristajala lepoj Alesandri, ali dobila je epitet promašaja. Prvenstveno je zbog boje delovala jeftino, zaključili su ljubitelji mode i znalci na mrežama.

Pogledajte kako je izgledala Alesandra na ovoj svečanosti...

A u galeriji i pogledajte kako se lepa Brazilka provodila u Beogradu...

 MONDO