Stil

KIKSNULA HALJINOM OD 3.000 RSD, A SAD NAPRAVILA SPEKTAKL: Fatalna Rumunka oduševila Veneciju, svi gledaju BUJNO POPRSJE!

Autor Tamara Veličković

Svetska lepotica, glumica Madalina Dijana Gena, pojavila se na Filmskom festivalu u Veneciji, u haljini sa likom Merilin Monro.

Izvor: Profimedia/ABACA

Svet i dalje bruji o maestralnim modnim izdanjima slavnih na Filmskom festivalu u Veneciji. Ništa ne može proći bez prelepih glumica, a Madalina Dijana Gena napravila je opštu pometnju kad se pojavila!

Održana je premijera filma "Blonde", a Madalina je na crveni tepih ušetala u haljini sa posebnim značenjem. S obzirom na to da je film posvećen Merilin Monro, zanosna Rumunka se opredelila za toaletu sa njenim likom. Tu je i lik čuvenog buntovnika Džejmsa Dina, a ova zvezda je u "Versace" modelu izgledala kao prava boginja stila i lepote.

Za Madalinu mnogi kažu da je najfatalnija žena sveta, a tokom njenog prethodnog pojavljivanja, modni stručnjaci nisu imali baš reči hvale. Crvenu haljinu koju je nosila veče pre, opisali su kao "jeftinu", a činjenica je da slične modele možete da pronađete na raznim Instagram stranicama. Njihova cena ne premašuje 3.000 dinara, a Madalina je definitivno rešila da popravi utisak.

Poznata je kao neko ko ističe bujne grudi, pa je tako bilo i ovoga puta. Kada se okrenula, svi su primetili bujno poprsje i nema sumnje da je zaradila perfektnu ocenu kada je ovo modno izdanje u pitanju.

Pogledajte kako je izgledala:

 ...a evo kako je Madalina izgledala u haljini koju su mnogi nazvali jeftinom:

(MONDO)