Stil

SPORT NA PRVOM MESTU – AKO VAŠE DETE TRENIRA ILI MU TREBA ODEĆA ZA IGRU, EVO GDE JE NAJBOLJI IZBOR I NAJPOVOLJNIJE CENE

Izvor Promo

Da bi dete bilo zdravo, neophodno je da bude u pokretu! Stoga mu je potrebna odeća koja će mu dati slobodu pokreta, a obuća dobru potporu. Najveći izbor svegašto je neophodno vašem đaku, čeka vas na jednom mestu!

Izvor: Promo

Škola je mesto smeha, druženja, prvih simpatija, mesto gde se uči i stvaraju najlepše uspomene, ali ipak svi jedva čekaju da čuju zvono koje označava kraj poslednjeg časa! Da se zgrabi ranac i izleti na teren ili u park na igru. Neki žurno odlaze kući, pa na trening košarke, fudbala, odbojke, tenisa...Drugi žure ka svojim parkiranim biciklima, skejtovima i trotinerima … I jednima i drugima potrebne su kvalitetne patike koje će zaštiti stopalo i zglob, a u isto vreme pružiti slobodu pokreta. Ni roditelji ni deca ne vole da lutaju po gradu u potrazi za onim što im treba. U Intersport prodavnicama širom Srbije možete pronaći patike najvećih svetskih proizvođača, namenjene za različite sportove i podloge i pristupačne svakom džepu.

Osim patika, dečji dan ne može da se zamisli bez udobnih trenerki, dukseva i majica. Prohladna jutra i večeri zahtevaju i lagane jakne, koje će se kasnije lako odložiti u ranac. Kako bi ispratila njihov razigrani tempo, trčanje, skakanje, treniranje, igranje i po kiši, suncu i vetru, odeća treba da bude izrađena od materijala koji se suše u pokretu, tako da ne moraju da prekidaju igru kako bi došli kući i presvukli se. U Intesportu očekuje vas širok asortiman sportske odeće najmodernih krojeva i u aktuelnm bojama i dezenima koji će oduševiti sve!

Kretanje je važno svima, a naročito deci u vreme rasta i razvoja. Kad se završi škola i urade domaći zadaci, mališani bi što više vremena trebalo da provode napolju. To je odličan trenutak da cela porodica ode u šetnju pored reke ili obližnjim parkom, šumom, da se voze bicikli ili roleri. Vreme provedeno u prirodi svaku našu ćeliju snabdeva dragocenim kiseonikom koga je u gradovima sve manje, oslobađa nas stresa i daruje dobru energiju! Udobne patike i trenerke kao i bicikle i rolere, u Intersportu mogu pronaći i mame i tate, kako bi bili spremni da prate ritam svojih mališana.

Ako volite da šetate, planiranje je sjajna ideja za lepo proveden porodični vikend van gradske gužve. Ova fizička aktivnost aktivira mišiće celog tela, održava formu, a zadovoljstvo je još veće kada otkrijete nove predele, šetate šumama i livadama, uživate u pogledu s vidikovaca i osvojite vrh! Sve što vam treba od opreme za planinarenje- nepromočiva jakne i pantalone, duboke cipele, rančevi, štapovi, kabanice i još mnogo toga za celu porodicu čeka vas u Intersportu!

Požurite dok traju popusti!

Tagovi