VIDEO

PLEJBOJ ZEČICA ZBOG STOLARA NAPUSTILA HEFNEROV LUKSUZ! Pogledajte gde danas živi - van civilizacije, u ŠUMI I KOLIBI!

Autor Tamara Veličković

Sara Džin Andervud, bivša Plejboj zečica, odlučila je da napusti sav luksuz koji je imala i preseli se daleko od grada - u šumu.

Izvor: Shutterstock/s_bukley

Sara Džin Andervud bavila se modelingom, a najveći uspeh postigla je kada se slikala za magazin "Plejboj". Pre nego što je postala manekenka, radila je za tešku građevinsku opremu kao prodavačica, a potom je postala i voditeljka i glumica.

U martu 2008. zauzela je mesto na listi "25 najzgodnijih Plejboj poznatih ličnosti", a danas je na Instagramu prati skoro 9 miliona ljudi. Ipak, odlučila je da život promeni iz korena. Napustila je luksuz i kako kaže, ne nedostaje joj nimalo.

Sara je otkrila da ni njene koleginice Kendra Vilkinson, Bridžit Markvard i Holi Medison nisu bile zadovoljne Hefnerom, kao ni disciplinom koju im je nametnuo, iako su imale sve što su želele.

"One su mlade devojke i trebalo bi da izlaze i budu na žurkama, ali su imale strogi 'policijski čas' i morale su da dođu kući do devet sati. Da su ostale, nijedna od njih ne bi bila srećna. Ostala sam u Plejboj vili skoro tri godine, da bih se na kraju iselila u avgustu 2008. godine", rekla je ona.

Ipak, danas živi potpuno drugačijim životom, a to niko nije očekivao od nje. Pre nekoliko godina upoznala je stolara i učitelja Džejkoba Viclinga, sa kojim je odlučila da se povuče iz civilizacije. Kupili su jedno imanje na severozapadu SAD-a, čak u šumi, gde žive sa svojim psima.

Na imanju su sami izgradili nekoliko drvenih kuća, a iako ih mnogi nazivaju kolibama, radi se o raskošnim kućama koje izgledaju kao iz bajke. Sara je više puta istakla da joj odgovara ovaj način života, kao i da joj onaj stari nimalo ne nedostaje.

Sara i Džejkob snimaju tutorijale za Jutjub kanal na kom imaju oko 60.000 pretplatnika, a kako kažu, to im je glavni izvor prihoda.

Pogledajte kako Sara danas živi:

...kao i kako izgleda kuća u kojoj žive:

(MONDO)