Stil

MAKRONOVA ŽENA NA KRALJIČINOJ SAHRANI OLIČENJE FRANCUSKE OTMENOSTI: Zadala svima domaći zadatak - STIL ZA 10!

Autor Teodora Boškovski

Emanuel Makron došao je na sahranu kraljice Elizabete Druge sa suprugom Brižit. Evo kako su izgledali!

Izvor: Profimedia

Mnogi zvaničnici, političari, diplomate i poznate ličnosti, kao i predsednici sa svojim suprugama odložili sve svoje obaveze i dužnosti kako bi odali poslednju počast najdugovečnijoj vladarki Velike Britanije, kraljici Elizabeti Drugoj.

Pa tako, među najbližim susedima, uočeni su francuski predsednik Emanuel Makron koji je na sahranu došao sa svojom suprugom Brižit Mari-Klod. Nekadašnja profesorka književnosti, a danas poznatija kao supruga francuskog predsednika, čvrsto je držala Emanuela pod ruku dok su ulazili u Vestminstersku palatu, a u kojoj je bio izložen kraljičin kovčeg.

Podsetimo, kraljica Elizabeta Druga preminula je 8. septembra, a od toga dana se širom Velike Britanije obožavaoci monarhije opraštaju od nje, dok je najdominatnija boja upravo crna.

Pa tako, i Brižit Mari-Klod Makron (69) na sebi je imala elegantni crni kaput do kolena, bez ikakvih detalja, a dok se jednom rukom pridržavala za Makrona, u drugoj je nosila malu pismo torbicu.

Skoro sve dame kako iz kraljevske porodice, tako i zvanice sa strane su se odlučile za crne i elegantne salonke, kao i Brižit. Iako je tačno 25 godina starija od francuskog predsednika, ona i dalje vodi računa o sebi, što svedoči zavidna linija koju ima za svoje godine. Celokupan izgled upotpunila je crnim šeširom sa mrežicom koja joj je padala preko lica, dok je Makron došao u klasičnom smokingu na kojem je istakao vojno odlikovanje Legije časti, a koje skoro nikad ne skida.

Pogledajte kako su izgledali na sahrani kraljice Elizabete Druge:

 (MONDO)